Elveszett a repülőjegyem Wizzairnel, ha hővezetéktörés miatt mult szombaton bezárt a repülőtér és a reggel hatos jaratom nem ment Londonba és helyette nem mentem el ugyanaznap 12.2o -kor?
én sem értem..
Elhagytad a repülőjegyedet. De közben bezárt a reptér. Nem mentél reggel Londonba és nem menték délben sem.. Mi a kérdés???????
Bocsi, de ez teljesen értelmetlen, pedig próbáltam értelmezni, esküszöm. :(
Szerintem amúgy nem elvesztette a jegyet, hanem azt kérdezi, hogy elveszik-e akkor a jegye, ha nem utazott el időben. A válasz szerintem az, hogy IGEN, hiszen biztosítottak volna másik gépet, az a te bajod, hogy nem éltél vele. Ugyanakkor hasonlóan jártam már én is a Wizz-el, és akkor hazajöttünk más légitársasággal. A végén visszakaptuk a Wizz-jegy árát, de nagy cirkuszok árán. (Levelezés, fenyegetés...) Meg mondjuk minket kinn hagytak volna a reptéren pénz és kajajegy, meg szállás nélkül 3 napig amúgy... Ugyanaz nap, csak pár órával később szerintem azért nem ez a kategória!
Mi lenne, ha a reptéren vagy a WizzAirnél érdeklődnél??
Elnezest az ertelmetlen kerdesert.
Mas szavakkal:
Elveszett-e abban az esetben a repulojegyem,ha a Wizzair repuloter Budapesten mult szombat reggel bezart hovezetek tores miatt,mint biztos hallottatok, es hatkor indult volna a gepem Londonba es helyette nem foglaltam jegyet a legkozelebbi, 12.20-as jaratukra?
aha,tenyleg. latom irja a wizzair,hogy visszadjak a penzt bizonyos torolt jaratoknal.
a felsorolt jartoknal... 8-an a hatkor londonba indulo is torolve volt. az miert nincs a listaban vajon?...
nem akarom felhivni,mert 250 forint percenkent.
azert probalom elobb mashogy megoldani.felhivas csak vegso esetben.vili?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!