Milyen nyelven fognak hozzám beszélni?
Most szombaton utazok a Ryanair-el Budapestről(Liszt Ferenc Repülőtér)Manchester-be.
Olyan kérdéseim lennének hogy:
Milyen nyelven fognak hozzám beszélni a repülőgépen a stewardessek?(tudom Angliába is már angolul de érdekel hogy már a repülőn is kell használnom az angolt?
A kézipoggyászba vihetek fel magammal szemöldökcsipeszt például meg pendrive-ot?
A repülőtéren hová kell mennem pontosan?
Még soha nem voltam külföldön így ez lesz életem első repülőútja is.És sajnos egyedül kell megbirkóznom a feladattal.Ott egyébként majd várni fognak magyarok.
Nyugi olyan nagyon sokat nem kell majd kommunikálnod velük. Általában szokott lenni magyar stewardess a gépen. Max annyit kérdeznek, hogy veszel e valamit a "boltból".
Azokat a dolgokat viheted magaddal a kézibe.
A reptéren meg az indulási oldalra mész, ott a nagy kivetítőn megnézed melyik pulttól megy a géped és ott becsekkolsz, bár ha csak kézi poggyászod van és otthon már becsekkolsz akkor mehetsz egyből a biztonsági ellenörzéshez.
Jó utat és nyugi menni fog :)
Angolul, és nagy az esélye, h a légi kísérők között lesznek magyarok is. Igazából senkivel nem kell többet beszélned, mint Hello, és Thank You!
Szemöldökcsipeszt, fém körömreszelőt, és semmi egyéb szúróeszközt nem vihetsz majd fel. Pendrive-ot igen.
Amúgy meg ne aggódj, h nem tudod merre kell majd menni, kövesd a tömeget, az mindig beválik! De legalábbis olvasd el a feliratokat!
Jó tanács: legyen nálad rágógumi, mert felszálláskor bedugul a füled a légnyomástól, és az segít, h ne fájjon. Ha mégis, próbálj meg ásítani, vagy fogd be az orrod, és és fúj egyet orron át, ettől is kipukkad a füled.
Klassz lesz, ne izgulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!