Elveszett a repülőjegyem Wizzairnel, ha hővezetéktörés miatt mult szombaton bezárt a repülőtér és a reggel hatos jaratom nem ment Londonba és helyette nem mentem el ugyanaznap 12.2o -kor?
Ingyenes. SZÍVESEN. Életképtelen....
Ne bántsátok, külföldi, csak rossz fordító progit használ:)
Én értem mit szeretnél , de ha már elkötöttél 35 ezret a jegyre, vagy valami ilyesmi, akkor miért sajnálod a 250Ft / percet? Már rég megtudtad volna a választ a kérdésedre.
Én is hívtam már fel őket, nem húzzák az időt, nem kapcsolgatnak ide-oda, ha értelmesen meg tudod fogalmazni mit szeretnél, 1 vagy max 2 perc alatt el tudod intézni.
Bankkártyával fizettél ?
Nem hasonló az eset, de lehet hogy tanulságos:
Annó mikor csődbe ment a MALÉV, 40 ezer forintos kár ért az elveszett repülőjegy miatt.
A MALÉV honlapján fizettem az OTP-s bankkártyámmal. Felhívtam az OTP-t, felvettük a panaszt, vissza tették a 40 ezer forintot a számlámra, és azt mondták kivizsgálják az esetet. Ha a javamra döntenek rajta marad, ha nem akkor visszaterhelik. Elvileg 1 hónap kelett volna és írásos válasz, de kb 3-4 hónap alatt jött a levél hogy a javamra döntöttek, ezért visszakaptam a pénzem.
Az is megerne egy miset, hogy miert csak emelt dijas szamon lehet oket elerni. Az a 225 Ft az nem csak annyi am... Tartanod kell, mig kapcsoljak a zaranyos ugyintezot, tarthatod,mig "utananez"... Tobb ezer forintos telefonszamlat ossze lehet hozni...
Hol a kibeb@szott fogyasztovedelem???
"Az is megerne egy miset, hogy miert csak emelt dijas szamon lehet oket elerni."
Ezt honnan veszed? Van normál budapesti számuk is, már le is lett írva a válaszok között. Nem kapcsolgatnak sehova, seperc alatt elintézik legtöbbször amit kell, jellemzően elég kedvesen ráadásul. Ha jól sejtem sose hívtad még őket, de legalábbis nem sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!