Volt-e már valakinek balesete? Milyen?
Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 23:19
2/8 anonim válasza:
Engem fellökött egy autó a zebrán. Csak elestem,más bajom nem lett,hála Istennek. Egy vörös hajú csaj volt,sose felejtem el,magánkívül volt az idegességtől,a haját tépte,hogy lett-e bajom. Mivel éreztem,hogy nem lett,nem csináltam belőle ügyet neki,elhajtott szépen,de akkor megállt,jó nagy féknyommal,szóval nem hagyott cserben,rendes volt.
3/8 anonim válasza:
Engem fellökött egy autó a zebrán. Csak elestem,más bajom nem lett,hála Istennek. Egy vörös hajú csaj volt,sose felejtem el,magánkívül volt az idegességtől,a haját tépte,hogy lett-e bajom. Mivel éreztem,hogy nem lett,nem csináltam belőle ügyet neki,elhajtott szépen,de akkor megállt,jó nagy féknyommal,szóval nem hagyott cserben,rendes volt. 24/L, ez 20 éves koromban történt.
4/8 anonim válasza:
Bocsánat,véletlenül elment a félkész változat is. 24/L
5/8 anonim válasza:
Még öt éves kisfiú voltam, amikor az óvodával kivittek minket a közeli ligetbe játszani. Fára másztam és leestem, eltörött a combcsontom. Három hónapig feküdtem otthon egy a lábujjaimtól a derekamig érő hatalmas gipszben. Utána viszont mindenki irigyelt az oviban, mert utaztam mentőautóval, és erre nagyon büszke voltam akkor.
6/8 anonim válasza:
íbringával másfélméteres ugratórol fejjel le..Korház sulyos agyrázkodás pupilla tágitás az egész fejem bedagadba délarcom bevérezve ...voltam vagy 14 vagy 15 éves.Sose feledem nagyon fájt főleg mikor bekenték fertötlenitövel
7/8 anonim válasza:
Amikor megkaptam a biciklire a km mérőt. Csak arra figyeltem, mennyit mutat, az útra nem. Egyszer csak: csatt... Felkenődtem egy álló Lada motorházára. A morék rémülten kijöttek a házból, akkorát szólt. A cangában lett 1 8-as, de én és az autó megúsztuk.
8/8 anonim válasza:
volt autó!alászaladtam egy parkoló kamionnak!
eltört a bal alkarom(nyílt) beszakadt a koponyám,leszakadt a felső állkapcsom meg letört a bal térdkalácsomból egy darab,meg rengeteg seb az üvegszilánkoktól!
ennyi! itt vagyok élek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!