Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Volt-e már valakinek balesete?...

Volt-e már valakinek balesete? Milyen?

Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 23:19
 1/8 anonim ***** válasza:
autóbaleset
2009. okt. 8. 23:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Engem fellökött egy autó a zebrán. Csak elestem,más bajom nem lett,hála Istennek. Egy vörös hajú csaj volt,sose felejtem el,magánkívül volt az idegességtől,a haját tépte,hogy lett-e bajom. Mivel éreztem,hogy nem lett,nem csináltam belőle ügyet neki,elhajtott szépen,de akkor megállt,jó nagy féknyommal,szóval nem hagyott cserben,rendes volt.
2009. okt. 8. 23:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Engem fellökött egy autó a zebrán. Csak elestem,más bajom nem lett,hála Istennek. Egy vörös hajú csaj volt,sose felejtem el,magánkívül volt az idegességtől,a haját tépte,hogy lett-e bajom. Mivel éreztem,hogy nem lett,nem csináltam belőle ügyet neki,elhajtott szépen,de akkor megállt,jó nagy féknyommal,szóval nem hagyott cserben,rendes volt. 24/L, ez 20 éves koromban történt.
2009. okt. 8. 23:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Bocsánat,véletlenül elment a félkész változat is. 24/L
2009. okt. 8. 23:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Még öt éves kisfiú voltam, amikor az óvodával kivittek minket a közeli ligetbe játszani. Fára másztam és leestem, eltörött a combcsontom. Három hónapig feküdtem otthon egy a lábujjaimtól a derekamig érő hatalmas gipszben. Utána viszont mindenki irigyelt az oviban, mert utaztam mentőautóval, és erre nagyon büszke voltam akkor.
2009. okt. 10. 15:26
 6/8 anonim ***** válasza:
íbringával másfélméteres ugratórol fejjel le..Korház sulyos agyrázkodás pupilla tágitás az egész fejem bedagadba délarcom bevérezve ...voltam vagy 14 vagy 15 éves.Sose feledem nagyon fájt főleg mikor bekenték fertötlenitövel
2009. okt. 15. 19:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Amikor megkaptam a biciklire a km mérőt. Csak arra figyeltem, mennyit mutat, az útra nem. Egyszer csak: csatt... Felkenődtem egy álló Lada motorházára. A morék rémülten kijöttek a házból, akkorát szólt. A cangában lett 1 8-as, de én és az autó megúsztuk.
2010. febr. 22. 13:25
 8/8 anonim válasza:

volt autó!alászaladtam egy parkoló kamionnak!

eltört a bal alkarom(nyílt) beszakadt a koponyám,leszakadt a felső állkapcsom meg letört a bal térdkalácsomból egy darab,meg rengeteg seb az üvegszilánkoktól!

ennyi! itt vagyok élek

2010. febr. 27. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!