Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az baj hogyha a buszos bérlete...

Az baj hogyha a buszos bérletem széleit behajtottam hogy beférjen a szrmélyi tartóba?

Figyelt kérdés
Ja és kaptam a bérlet mellé valami "IGAZOLÀS diákok kedvezményes utazásának viszonylatairól" ez valami kislap és azt mondták hogy ez a bérlet mellett kell lennie.. Ti hovaszoktátok ezt a papirt rakni a személyibe?? mert a bérletnek a diákigazolványom mellett kell lennie , de akkor hova rakjam ezt a kis papirkát?? Ti hogy szoktátok? és az baj hogy a bérletem széleit behajtottam hogy beférjen a tartóba????

2013. aug. 28. 19:29
 1/8 anonim válasza:
Figylj, egyszerű. A diákigazolvány mellé beteszed a bérleted, alá pediglen azt az igazolást, azt csak úgy is akkor kérik, ha jön az ellenőr. Az pedig nem baj, ha a szélét behajtod, csak az érvényessége legyen látható, meg, hogy honnan hova mész. :)Gondolom most leszel 9-es.
2013. aug. 28. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:

ilyesmi pénztárcám van, legalábbis kialakítás szerint:

[link]

felső kép.

én abba a kis négyzet alakba hajtogatom be a bérletet, érvényessége nevem, uticél látszik, aztán kész.

a diákigazolvány az a többi igazolvány mellett van, csak az ellenőr kéri, sofőr nem.

olyan igazolólapocska nekem volt, 9.-ben, akkor se kérte senki, azóta nincs, most leszek 13-as, nem egyszer volt ellenőr, egy se kérte, ismerősi körömben sincs senkinek.

2013. aug. 28. 20:02
 3/8 A kérdező kommentje:
ha jól értem akkor az igazolást nem is muszáj oda rakni, elég hogyha a személyimben benne van ugye?
2013. aug. 28. 20:02
 4/8 A kérdező kommentje:
ohh köszönöm mindenkinek és igen 9-be megyek :)
2013. aug. 28. 20:04
 5/8 anonim válasza:
Három éve én is ilyen kis esetlen voltam, teljesen be voltam rezelve a mindennapos buszozástól, de most így a nyáron már rendesen hiányzott. :) (Első voltam)
2013. aug. 28. 20:26
 6/8 A kérdező kommentje:
és meddig mutassátok fel ? addig aamig oda nem néz vagy hogy?
2013. aug. 28. 21:28
 7/8 anonim ***** válasza:

reggel nem mutatom fel, mindig ugyan azzal a busszal megyek, 2 sofőr dolgozik rajt, szomszéd falusi mind a 2, ismerem őket, ismernek engem, tudják hogy van bérlet(senki se mutatja fel a faluba, környéken)

hazafele több verzió, van hogy ugyan azzal a busszal jövök amivel reggel mentem be, tehát ott se mutatok bérletet, felszállok, köszönök, ha az "egyik" sofőr van, azzal általában kezetfogok.

Más buszokon van amelyiken nem mutatok bérletet, ott is ismerem a sofőrt, ő is engem, de ha ismeretlen sofőr, vagy alig ismert, akkor amikor elmegyek mellette, csak felmutatom meg köszönök, ha épp egy papírt tölt ki, nem fogok addig ottállni, még végez, csak szépen felsétálok a buszra, kezemben a bérlettel, amit mutatok neki.

2013. aug. 28. 22:22
 8/8 anonim válasza:
Figylej, én is minden nap ugyanazzal járok be, és jövök haza, a buszsofőrök ismernek, de azért mindig mutatom a bérletet, felmutatod, ők nézik, és mondják, hogy "köszönöm", aztán meg elteszed. :)
2013. aug. 29. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!