Tegnap behajtottam Keleti Pu. Elé, ahová, csak busszal lenne szabad, kb.1 percig voltam ott, míg kiszálltak gyermekeim. Várható büntetés? (Gondolom bekamerázták. )
Nincs bekamerázva. Ha a rendőr nem fogott meg nem valószínű hogy megbüntetnek.
Viszont kocsival ha a Thököly útról jössz a parkolóig be lehet menni kocsival. Ahonnan a taxik állnak oda már nem. A parkolóba még be lehet fordulni ha tovább mész és elkap a rendőr akkor megbüntetnek.
Nem tudtam, hogy csak buszoknak szabad behajtani, és mögöttem már állt egy busz, visszatolatni pedig nem tudtam, ezért mondtam gyorsan szálljanak ki és elhajtottam.
Nem vagyok Bp.-i és kb. 20 éve jártem ott utoljára, gyalogosan. Most meg haldokló anyósomtól jöttem a kórházból, és a GPS vitt oda. Agyermekeim pedig nem abba az irányba utaztak amerre mi.
Ennyi...
Tudom , én is , hogy a törv. nem ismerete nem mentesít.
Hangsúlyozni szeretném, hogy észrevettem a táblát, de későn, mert egy taxi után mentem, mögöttem pedig a busz.
A lelki állapot sem mentség tudom.
Aki pedig ilyen vadul elitél, kívánom neki legyen ugyanilyen helyzetben.
Szerintem nem hangzott dicsekvésnek a szabálysértés,
és ha lesz valami el kell vinni a "balhét",
az enyhítő körűlményt, ha orvosi igazolás van
- esetleg - figyelembe veszik.
Aki meg bunkó módon válaszolt, egy ilyen nehéz helyzetű embernek, annak mondhatsz akármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!