Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kamionsofőr, vagy buszvezető...

Kamionsofőr, vagy buszvezető legyek?

Figyelt kérdés
nemsokára meglesz a C,D,E jogsim, megcsinálom a PÁV-ot, meg a gépkocsivezetőit, és utána szerintetek mi a jobb, elmenni kamionozni: Waberers, Horváth Rudi, stb. vagy valamelyik Volán-hoz buszvezetőnek?
2009. okt. 30. 10:20
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
így van, a C már megvan, a másik kettő folyamatban
2009. okt. 31. 21:06
 12/20 anonim válasza:

Kamionsofőr: azzal többet kereshetsz...

Kereshetsz?

1. fizetésből: saját lakás

2. plazma tv

3. kandalló

4 gyönyörű szép cicababa :)

5: porse vagy mit tudom én milyen saját autó a garázsban

Folytassam a sort?

2009. nov. 2. 10:26
 13/20 anonim ***** válasza:

Ha buszban gondolkozol akkor nemzetközi abból is. Viszont oda tapasztalat nélkül friss jogsival lehetetlen bekerűlni.

Kamion/kisteher előnye a BKV és a volánnal szemben hogy a szállítmány nem szól be :)

2009. nov. 2. 16:04
 14/20 anonim ***** válasza:
10:26-osnak egy havi fizetésből porsche+lakás jó ha egy lada ijön belőle te ész szerinted a kamionosok havi 10 millát keresnek?Amúgy meg a kérdezőnek előbb munkát is kell szerezni nem úgy van h odamész a vállalkozóhoz h van jogsid oszt már van is munkád mostanába elég ritkán vesznek fel új sofőrt VÁLSÁG VAN!!!!!!
2009. nov. 2. 17:53
 15/20 anonim válasza:

17:53-nak:

Nem tudom mennyit keresnek a kamionosok, de úgy hallottam elég gazdagok. Nálam biztos, hogy többet, mivel engem nettó 60 ezerrel akartak felvenni egy ingatlanügynökséghez, házakat eladni meg ügyintézni.

2009. nov. 2. 19:19
 16/20 anonim ***** válasza:
17:53-as vagyok a cégtulajdonosak azok olyan gazdagok de a sofőrök nem ha a legjobb fizetéseket nézzük nekik havi 300.000 de az már csúcsfizetés
2009. nov. 2. 20:49
 17/20 anonim válasza:

tegnapelőtt 20:49

Ja, értem. Így már értem.

2009. nov. 4. 19:47
 18/20 anonim válasza:
Szerintem kamis legyél,ők ugyan jobban keresnek a buszsofőrnél,de kevesebbet vannak otthon,mint azt már előttem írták páran. Ja és ha télleg kamis leszel,csak egyetlen hibát ne kövess el: Azt hogy Waberer's hez mész melózni,mert akkor rájössz arra a mesterségre,hogyan kell rohadt keveset keresni úgy,hogy mindig dolgozol megállás nékül.
2010. febr. 8. 16:25
 19/20 anonim válasza:
Kamionos.
2010. febr. 10. 23:54
 20/20 anonim ***** válasza:
le köpném az összes irányítómat egyet kívéve szemétláda az összes!Aljasok nem segítőkészek!magyarba ne kamionozz sehol!tapasztalat kell waberer"s egy évig melette angol majd gó külföld ennyi!
2016. okt. 22. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!