Buszvezető alkalmassági vizsgálaton le lehet fizetni az orvost?
Azért azt tudod, hogy ha ez nem jelentene veszélyt a buszvezetőknél, akkor simán átengednének téged is. Viszont nem véletlen...
Szóval ne várd tőlünk, hogy arra bíztassunk, hogy több tucat ember életét veszélybe sodord...
Ha a PÁV-ost le is fizeted, a nagyvállalatok külön orvosit csináltatnak, ott simán megbuksz.
Nagyon helyesen.
Talán nem véletlenül vannak a színtévesztők ebből a munkából kizárva.
Ne sodord ezrek életét veszélybe csak mert nem tudod elviselni, hogy van egy betegséged, ami korlátoz.
Nekem is van olyan betegségem, ami miatt munkavállalásom korlátozott, de most mi legyen? Fizessek le mindenkit és sodorjak veszélybe csak mert nem tudom ezt feldolgozni?
Nem, más területen ugyanolyan értékes vagyok attól, hogy más feladatot nem végezhetek el...
Nagyon remélem soha nem kapsz jogsit, nem véletlenül tiltott a buszvezetés színtévesztéssel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!