Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Buszvezető alkalmassági...

Buszvezető alkalmassági vizsgálaton le lehet fizetni az orvost?

Figyelt kérdés
szeretnék buszvezető lenni, de színtévesztés miatt nem nagyon látok rá esélyt, pedig a való életben ez semmilyen hátrányt nem jelent nekem.
2010. szept. 19. 22:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%

Azért azt tudod, hogy ha ez nem jelentene veszélyt a buszvezetőknél, akkor simán átengednének téged is. Viszont nem véletlen...

Szóval ne várd tőlünk, hogy arra bíztassunk, hogy több tucat ember életét veszélybe sodord...

2010. szept. 19. 23:02
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Ha nem tudsz róla, akkor neked biztos nem lehet. Az ilyen dolgokhoz arra is szükség van, hogy megbízzanak benned, meg te is megbízhass abban, akinek adnád. Ehhez kellhet valamilyen ismerős vagy közvetítő személy, aki a háttérből lerendezi, vagy minimum általános infó az orvosról. Ha ez nincs, felesleges megpróbálni. Viszont sokan vannak, akik elnézőek ilyen apróságokkal kapcsolatban lefizetés nélkül is, úgy hogy talán érdemes megpróbálni.
2010. szept. 19. 23:22
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
azért arra kíváncsi lennék, hogy hogyan állna a szája széle annak, aki tippeket ad a kérdezőnek, ha elszenvedője lenne egy balesetnek, amit éppen a kérdező okozott, a színtévesztése miatt...
2010. szept. 19. 23:56
 4/11 anonim válasza:
75%
Remélem, nem lehet.
2010. szept. 20. 01:27
 5/11 anonim ***** válasza:
PÁV-ra gondolsz? Mert PÁV-on sok helyen van korrupció...szóval most függetlenül attól, hogy helyes vagy nem helyes, a PÁV vizsga elintézhető többlet fizetéssel sok helyen, igen.
2010. szept. 20. 05:21
 6/11 A kérdező kommentje:
köszi szépen utolsó
2010. szept. 20. 05:24
 7/11 anonim válasza:
56%
Manapság szinte mindenkit le lehet fizetni, sajnos. Csak nehogy pont olyat akarj lefizetni, aki tisztességes, mert akkor nem, hogy buszvezető nem lehetsz, de kétszer meggondolják majd, hogy engedjenek-e téged bármit is vezetni. Jól gondold meg, hogy mit csinálsz. De szerintem az lenne a legjobb, ha nem mennél buszsofőrnek, mert elég csak egyetlen-egyszer is hibázni, és emberek tucatja fog meghalni a te hibádból. Ugye nem akarod?!
2010. szept. 20. 07:28
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Hiába van PÁV vizsgád, a BKV és a VOLÁN külön orvosi vizsgálatot csinál. Remélem nem lehet őket lefizetni, mert sok ezer ember élete függ tőlük. A párom 53 évesen simán átment a vizsgán. Elég robot munka, miért akarod ezt csinálni?
2010. szept. 20. 08:09
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha a PÁV-ost le is fizeted, a nagyvállalatok külön orvosit csináltatnak, ott simán megbuksz.

Nagyon helyesen.

Talán nem véletlenül vannak a színtévesztők ebből a munkából kizárva.

Ne sodord ezrek életét veszélybe csak mert nem tudod elviselni, hogy van egy betegséged, ami korlátoz.

Nekem is van olyan betegségem, ami miatt munkavállalásom korlátozott, de most mi legyen? Fizessek le mindenkit és sodorjak veszélybe csak mert nem tudom ezt feldolgozni?

Nem, más területen ugyanolyan értékes vagyok attól, hogy más feladatot nem végezhetek el...

Nagyon remélem soha nem kapsz jogsit, nem véletlenül tiltott a buszvezetés színtévesztéssel...

2010. szept. 20. 09:19
 10/11 anonim ***** válasza:
22%
Én is színtévesztő vagyok, többek között a zöldet is tévesztem, és ezúton igazolom, hogy csupán a bürokrácia az, ami miatt mindössze B kategóriát kaphatunk. Ha B-vel is veszélyes volna, sejtitek, hogy azzal se engednének ki az utcára. B-vel és C(E)-vel is egyaránt szélvédőn nézünk ki és ugyanazt látjuk, a jármű méretei és a szállított utasok és/vagy rakomány mennyisége és súlya nem befolyásol semmit, legalábbis a látásnál biztos nem.
2010. szept. 20. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!