Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A jogsi megszerzéséhez szükség...

A jogsi megszerzéséhez szükséges orvosi alkalmassági vizsgálaton miket vizsgálnak?

Figyelt kérdés
És az érdekelne, hogy magas vérnyomással el lehet-e kezdeni a jogsit. Gyógyszeres kezelés alatt nem állok, sem a vérnyomásom, sem pedig más miatt.
2009. jún. 5. 17:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

a háziorvosodtól függ. ha laza, akkor bemész és megkapod a papírt.

ha kicsit komolyan veszi, megméri a vérnyomásod (kicsit magas vérnyomás nem számít), tőlem pl megkérdezte mikor voltam szemésznél, és mit mondott, meg kérte hogy szorítsam meg egy kicsit a kezét, mert ez valami reflex izé.

kb ennyi.

2009. jún. 5. 17:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én gyógyszert is szedek magas vérnyomásra (sőt oktatóm is szedett), de ez nem akadálya a jogsinak. Nekem a háziorvosom megmérte a vérnyomásomat, olvastatott tábláról, meg abból a pöttyös könyvből. Mondta, hogy számokat fogok látni, ránézek, és mondjam, hogy hányas. Erre kinyitja, én meg erre mondom, hogy S. Na akkorát röhögött, de mondta, hogy végülis ha nagyon akarja akkor S, de amúgy egy nyolcas volt. A papírt minden gond nélkül megkaptam, mert a többi mind ment kapásból, nem vagyok színtévesztő.
2009. jún. 5. 19:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is magas a vérnyomásom, de ez nem kizáró ok.
2009. jún. 5. 20:03
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Remélem nekem sem lesz gond, kicsit amiatt vagyok ideges, hogy az orvosom eléggé túlbuzgó. Mindent túldramatizál.

2009. jún. 6. 14:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt vizeletvizsgálat is!
2009. jún. 8. 11:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Pont ma voltam a papírkért, szintévesztés, látás és hallásvizsgálat volt csak, a vérnyomás amitől paráztam ki is maradt. Szóval köszi a válaszokat :)
2009. jún. 10. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!