Mostanában mennyibe fog kerülni a jogosítvány, hogy 580 km-t kell vezetni?
Ja értem.
Akkor tehát nemigazán fog drágulni, csak így nagyobb hordereje lett a hírnek,hogy ezt mondták?
Én 30 óràból 12-t vezettem le, a többit csak beírogatta, mert úgyes voltam!
Így zsebre tett 18 órányi üzemanyag árat!!!
Szemét egy világ!
Amúgy, mindegy, hogy milyen törvényt hoznak, papírra bármit írhatnak!
Nem, ez nem azt jelenti, hogy a kötelező órákon felül még 580km-t kell megtenned! Ez azt jelenti, hogy mindkettő együtt meg kell, hogy legyen, hogy vizsgázni mehess!
Nem tudom, most mennyi a minimum óra, legyen mondjuk 30. Akkor ez azt jelenti, hogy ha 28 óra alatt levezeted az 580 km-t, akkor még 2 órát kell venned. Másik eshetőség, hogy levezeted a 30 órát, de mondjuk csak 540km-en vagy túl, akkor még 40-et le kell vezetned néhány plusz óra keretében.
De szerintem minden valamirevaló oktatónál gond nélkül meglesz ez a táv a kötelező órák alatt, gyakorlatilag ennek az az értelme, hogy ne lehessen elsunnyogni a vezetést, közben pedig beszedni a pénzt (bár ha valaki akar, még így is sunnyoghat, ellenőrizni úgyis csak azt tudják, ami papíron be van írva).
Nem kell itt az árakon izgulni,én még a régi rendszerben vagyok,ahol csak óraszámot kell vezetni, de már 350.000 Ft-om benne van.
Nem az számít,hogy mennyivel drágább,hanem,hogy hogy csapnak majd be. TAPASZTALAT...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!