Mostantól 40 ezer forinttal is drágulhat a jogosítvány?
Figyelt kérdés
Most volt a híradóban, a mostantól mit jelent?Mikortól drágult?Mi a véleményed róla?2013. aug. 15. 19:23
1/3 anonim válasza:
Így sem olcsó. Magának a drágulásnak nem örülök, a minimum 580km-es vezetés viszont nem hülyeség.
3/3 anonim válasza:
Ezt követően fog drágulni. Hogy pontosan hogy lesz, még nem lehet tudni. Egyrészt jónak tartom, hogy több km-t kell vezetni kötelezően, mert ez hozzásegít a megfelelő rutin megszerzéséhez, másrészt viszont annak, hogy ennyivel drágul nem örülök. Bár ugye logikus, hiszen, ha többet vezet a tanuló a vizsga előtt, az több benzint is jelent és akkor még nincs szó semmi másról.
Bár engem nem érint, én egy hónapja vizsgáztam forgalomban, tehát túlzottan nem aggódom az áremelés miatt. Bár az tény, hogyha ezt hamarabb vezetik be, akkor én sem biztos, hogy meg tudtam volna csinálni most a jogsit. Azért lássuk be, már most is elég drága egy jogosítvány megszerzése. Nekem közel 160.000 Ft-ba került, pedig minden sikerült elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!