Hogy ha Januárban kezdem el a jogosítványt akkor mikorra lesz a kezemben?
Figyelt kérdés
Júniban jó lenne ha itt lenne, de most olvasom hogy már 580+km kell levezetni a 30 óra mellett.
Nektek mennyi idő volt ?
2013. aug. 15. 10:04
1/7 A kérdező kommentje:
Okt 1.től lesz ez a +580 km, de itt lesz a nyelvvizsga nekem meg a szalagavatós tánc, meg a fakultáció szóval nem tudom mit kéne csinálnom, hogy csináljam ezt is ezek mellett vagy várhatok Januárig, szerintetek ?
2013. aug. 15. 10:06
2/7 anonim válasza:
az 580 km összesen kell a 30 óra alatt, az ha kiszámolod nem olyan sok, kevesebb mint 20 km óránként, annyit vezetsz 1 óra alatt. Ha januárba kezdessz mindent (kressz+első segély mehet egyszerre) +a 30 óra, kb 5 hónap alatt meg kell lennie. Nekem mikor még nem volt az 580km én júni elején kezdtem a kreszt és október végén már kezembe volt a jogsi 2 évvel ezelött.
3/7 anonim válasza:
Hozzá teszem én csúsztam 2 hetet kresz vizsgával nyaralás miatt és még 2 hét elment azzal hogy rutin pályán vizsgát vártam és kezdtem a városi vezetést. Tehát 4-5 hónap alatt max le kellene menni az egésznek.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
És suli mellett ilyen programokkal amiket leírtam, lehetésges ? :D
2013. aug. 15. 10:44
5/7 anonim válasza:
hát nekem másfél hónap alatt meg volt
6/7 anonim válasza:
Átérzem, milyen jó lenne ha a jogsi mielőbb a zsebedben lenne...
de.. ha szabad javasolnom, légyszí ne halmozd a teendőket..rádég valami, és akkor rosszabb érzés...Először vizsgák, ünnepség, stb, aztán ha már ezeken jókedvűen túl vagy, jöhet az autósiskola.
Hidd el, a kapkodásból, sürgetésből mindig csak baj van(lesz)
Ha ki van számítva minden pillanatod, az maga a stressz...és az bizony nagy ellenfél.
Kell ez neked? naugye, hogy nem.Csak nyugodtan, mindent sorjában. Figyeld meg jobban jársz.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez jó tanács! :)
2013. aug. 16. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!