A jogositvany megszerzese utan mennyi vezetesre volt szuksegetek amig gond nelkul magatok is megalltatok a helyetek a kozlekedesben?
2-es vagyok.
Hát igen, amúgy is bevállalós tipus vagyok, meg be kell ismernem, hogy már sokat vezettem mezőn a jogsi előtt meg ilyesmi, bár ettől a forgalomban ugye még nem vagyok jártas. De én mindig már kiskorom óta mikor utaztam autóban, mindig figyeltem a sofőrt (legtöbbször a fatert), hogy mit csinál, hogy csinál, és én is elképzeltem, hogy mit csinálnék az adott szituációban. Szinte már én is éreztem az autót, a hátsó ülésről megéreztem, ha nem jó sebességben van az autó, vagy túl gyorsan megyünk, stb. Aztán levezettem 30 órát, meglett a jogsim, és attól a naptól, hogy meglett, a faterral kellett menjek minden nap jó hosszú utakra, autópályán is mentünk. Látta, hogy jól vezetek, az autóra is vigyázok, igy elengedtek egy ilyen hosszú útra magamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!