Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Lecseréljem a nyári gumit?

Lecseréljem a nyári gumit?

Figyelt kérdés
Még kicsit messze van november, amikor igazán jönne a tél, már most ebben a rossz időben, hidegben lecserélitek a gumikat?
2009. okt. 14. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:
cseréld, jobb az óvatosság...
2009. okt. 14. 15:42
 2/8 anonim ***** válasza:
érdemes mielőbb bejelentkezni a gumisokhoz. nem kell megvárni a novemberi nagy rohamot.
2009. okt. 14. 16:54
 3/8 anonim válasza:
Cseréld! 7 fok alatt kötelező is, ma 3-5 fok volt...
2009. okt. 14. 17:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Sehány foknál se kötelező.
2009. okt. 14. 17:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, egy-két hét múlva úgy is kellene. Nekem holnap kerül fel.
2009. okt. 14. 18:33
 6/8 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
Nem kötelező ez tuti, kár vitázni, de a biztosító és a károsult (ez lehetsz Te is)nagyon mérges talál lenni ha a nyári gumi megcsúszik. Átlag 7 fok alatt érdemes cserélni, fölötte tehát melegben is jó, csak gyorsan kopik, kenődik. Én ma cseréltem, de a gumisok tele voltak.
2009. okt. 14. 21:41
 7/8 anonim ***** válasza:
49%
Nem tudom,én még várnék vele , az előrejelzések azt mutatják h jövő héten 10-15fok lesz , az aztán tényleg jót tesz a téli guminak..nagy hóra meg még októberben nem kell számítani,jégen meg oly mindegy h téli gumival vagy nyárival csúszol meg..
2009. okt. 14. 23:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Érdemes, én is felraktam már a télit.

Utolsó:a téli guminak nem csak nagy hóban van haszna, hidegben(7 fok alatt) a nyári gumi túl keménnyé válik, ezért csökken a tapadás és könybben csúszik, a téli gumi lágyabb, így a hidegebb időben is jobban tapad.

2009. okt. 15. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!