Honnan tudom hogy téli vagy nyári gumi van a kocsin?
Figyelt kérdés
Nem régóta használom,nem tudom milyen gumi van rajta.Azt tudom hogy vana futófelületén két nagyon mély körbefutó horony vagy mélyedés.Lehet hogy nyári gumin is van ilyen?2011. okt. 25. 17:24
1/6 Toborc válasza:
Gumi külső felére rá van irva!
pl.: az h WINTER az téli, de lehet látni is ha nagyon mély a barázda akkor valszeg téli ha nem anynira akkor nyári
2/6 anonim válasza:
Az akár nyárin is lehet. A téli gumikat két jelzés alapján lehet megkülönböztetni. Az egyik az M+S felirat, de ebben nem szabad vakon bízni: az olcsó gyártók néha a négyévszakosokra is ráhúzzák. Van viszont egy másik szimbólum, ami jobban útbaigazít: egy stilizált hegycsúcs, rajta egy hópehely ábrájával. Leginkább egy háromszögre hasonlít, ez az, ami egyértelműen jelöli a szilikával készült, téli gumikeveréket.
3/6 anonim válasza:
Hello!
A téligumikor sok-sok pici hullámos "vágás" van a futófelületen és a legtöbb márka egy hópelyhet vagy W-betűt rak az oldalfalra. De a "gugli" a barátunk: [link]
4/6 anonim válasza:
A nyár az keményeb anyagból van a téli meg vékonyabol
5/6 anonim válasza:
A téliguminak mindig elő van írva a forgásiránya is. Ha a tiednek nincs, akkor biztosan nyári.
6/6 anonim válasza:
"Gumi külső felére rá van irva!
pl.: az h WINTER az téli, de lehet látni is ha nagyon mély a barázda akkor valszeg téli ha nem anynira akkor nyári"
LOL! :D Ha mély a barázda akkor téli... És a télinek egy jó pár 1000km után is mélyek a barázdái, így sosem kell újat venni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!