Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nyári munka futárszolgálatnál?

Nyári munka futárszolgálatnál?

Figyelt kérdés

18 éves diák vagyok, és nyári munkát szeretnék.

Arra gondoltam hogy esetleg valami futárszolgálathoz, olyanhoz ami felénk is van elmenni.

Fél éve van jogsim.

Esélyes a dolog hogy felvesznek?

2011. ápr. 7. 13:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Féléves jogsi elég fiatal, ugyanakkor gondolom előnyt jelent a saját autó. Énis ilyet keresnék, mondjuk annyival jobb a helyzetem hogy 3éves a jogsim, illetve van autóm.

De esély lehet rá, bár inkább hosszutávra terveznek sajnos.

2011. ápr. 7. 14:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Futárkodásra rohadt nehéz bekerülni és ha gls-hez vagy dhl-hez akarnál menni, akkor ott van betanulási idö és fél éves jogsival esélytelen.
2011. ápr. 7. 14:03
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem DLS vagy GSL a célom, hanem kisebb futárszolgálatok.

Reálisan gondolkozom, úgyhogy nem is terveztem a nagy cégekhez, mert tudom esélytelen lenne.

2011. ápr. 7. 14:06
 4/5 anonim válasza:

Esélytelen. B jogsija gyakorlatilag mindenkinek van aki úgymond "számít". Tehát gyakorlatilag akárki megfelel erre a munkára. Ha üresedés lenne, több százan jelentkeznek majd egy helyre. Bőven van választásuk a 30-40 éves, tapasztalt korosztályból. Haverom tudott elhelyezkedni 20 évesen, úgy, hogy ismerte a nagyfőnököt.

A helyedben pizza futárnak mennék. Oda több esélyed van, persze ha van saját kocsid.

2011. ápr. 7. 14:47
 5/5 A kérdező kommentje:

Saját kocsi nincs, csak a családnak, de úgyis csak én vezetem.

Minden helybeli pizzériának és étteremnek van futára..

2011. ápr. 7. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!