Nyári munka futárszolgálatnál?
18 éves diák vagyok, és nyári munkát szeretnék.
Arra gondoltam hogy esetleg valami futárszolgálathoz, olyanhoz ami felénk is van elmenni.
Fél éve van jogsim.
Esélyes a dolog hogy felvesznek?
Féléves jogsi elég fiatal, ugyanakkor gondolom előnyt jelent a saját autó. Énis ilyet keresnék, mondjuk annyival jobb a helyzetem hogy 3éves a jogsim, illetve van autóm.
De esély lehet rá, bár inkább hosszutávra terveznek sajnos.
Nem DLS vagy GSL a célom, hanem kisebb futárszolgálatok.
Reálisan gondolkozom, úgyhogy nem is terveztem a nagy cégekhez, mert tudom esélytelen lenne.
Esélytelen. B jogsija gyakorlatilag mindenkinek van aki úgymond "számít". Tehát gyakorlatilag akárki megfelel erre a munkára. Ha üresedés lenne, több százan jelentkeznek majd egy helyre. Bőven van választásuk a 30-40 éves, tapasztalt korosztályból. Haverom tudott elhelyezkedni 20 évesen, úgy, hogy ismerte a nagyfőnököt.
A helyedben pizza futárnak mennék. Oda több esélyed van, persze ha van saját kocsid.
Saját kocsi nincs, csak a családnak, de úgyis csak én vezetem.
Minden helybeli pizzériának és étteremnek van futára..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!