Az autós futár, mint munka, manapság jól keres?
Szeretek vezetni, még van egy évem a középsuliból, és bár jó tanuló vagyok, nem biztos, hogy tovább szeretnék tanulni. A fuvarozásról, mint munkáról, mit kell tudni? Olyanra gondolok, hogy autós futár például, aki házhoz viszi a kaját, a megrendelt újságot, tárgyat, kisállatot, anyóst, bármit. Nem feltétlenül sofőr, aki embereket szállít, de nem is ilyen nagy, böhöm kamionokkal tonnás cuccokra gondoltam, hanem kisebb cégek, vállalkozások futárjaira.
Jól kereső meló? Sokat kell menni? Megéri? Ki alkalmas rá? (Lány vagyok, 17 éves).
Én is ez akarok lenni majd, bejönnek ezek a lóti-futi munkák. Bátyám egy szórólapterjesztő cégénél volt. Ő vitte ki nagytételbe az újságokat, azoknak akik dobálják be a postaládába. Neki és nekem is nagyon bejönnek az ilyen munkák, csak sajna nagyon nehéz ilyen helyen elhelyezkedni. 90-100körül keresett 3éve kb
19/F
pizza lletve kaja futárként is jól lehet keresni, oda bárkit felvesznek. dolgoztam már olyan helyen,200at is megkerestem.
jelenleg a GLS-nél vagyok, de ide már tapasztalattal,illetve referenciákkal vettek fel. 120-150között lehet keresni ilyen nagy futárcégeknél. csaj futárok nincsenek ilyen csomagszállítós cégeknél. és a pizzafutár mint nő,sokkal többet keres, mert ha csinos is akkor aztán sok borravalót kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!