Az autós futár, mint munka, manapság jól keres?
Figyelt kérdés
Szeretek vezetni, még van egy évem a középsuliból, és bár jó tanuló vagyok, nem biztos, hogy tovább szeretnék tanulni. A fuvarozásról, mint munkáról, mit kell tudni? Olyanra gondolok, hogy autós futár például, aki házhoz viszi a kaját, a megrendelt újságot, tárgyat, kisállatot, anyóst, bármit. Nem feltétlenül sofőr, aki embereket szállít, de nem is ilyen nagy, böhöm kamionokkal tonnás cuccokra gondoltam, hanem kisebb cégek, vállalkozások futárjaira.
Jól kereső meló? Sokat kell menni? Megéri? Ki alkalmas rá? (Lány vagyok, 17 éves).
2010. aug. 22. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!