Létezik olyan futár munka, ahol adnak céges autót?
Max az álmaidban.
Számolj utána dolgoknak egy kicsit mielőtt kérdezel.
Mindíg tedd fela kérdést, megérné neked ha munkáltató lennél?
"Saint Wasabi válasza:
GTA <-- Ez jó xDxD A GTR-t régen én is mindig GTA-nak olvastam, tök poén, aztán egyszer egy ilyen mellett mentem el, aztán jobban megnéztem. :D Amúgy valóban adnak az ilyen nagyobb szállítócégeknél. Ez olyan, mint a pénzszállító cégek. Ott se kell páncélozott kisteherautót venned, ha ott akarsz dolgozni."
igen van olyan h GTA! nemtom hol van a telephelyük, de azt tom h piros transitjai vannak! am pl: a UPS autoi is hasonlóak a pénzszállító autohoz pedig soha nem visznek pénzt csak is csomagokat
azért emberek... nem tudom ki milyen futár tapasztalattal rendelkezik de ... nagy butaságokat tudtok irni! minden Csomagszállítós futárcég ad autót( a nagyon kis cégek alkalmaznak embereket saját autóval, vagy vállalkozóként).
Természetesen az ilyen kajaszállitós cégeknél ritka a céges autó, na ott inkább saját autókkal vesznek fel embereket.
egyébként szerintem igen csak hajtós munka, napi 70-100 cimet teriteni, 300-600km-t nyomni naponta az autókba.
A nagy futárcégek manapság már csak nagyon tapasztalt futárt vesznek fel,referenciákkal-próbanappal helyismerettel.
GTA egyébként létezik..
GLSnél dolgozom mint futár ill. diszpécser
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!