Ez szerintetek ciki vezetés közben?
Én biztos megszakadnék a röhögéstől:D Az még oké, hogy egy motoros- vagy autóskesztyűt használsz, mert mondjuk izzadósabb a tenyered, és nem szereted, ha csúszkál a kezed a kormányon.
De ilyen bokszkesztyű-féleség...nem is lehet benne normálisan kormányozni, mert mindenhol ki van párnázva, és nem úgy hajlik ahogy kellene. Szerintem max a röhögőgörcstől kapnának szívinfarktust az emberek, ennyi lehet az egyetlen "haszna".
Harkonnen, neked tényleg van egy pisztolyod? :O
Na ETTŐL már tényleg megijedtem :D
@Harkonnen:
9mm P.A.K vagy 9-es para? :-)
Amúgy nem félelmetes az mma kesztyű, de legalább nevetséges és kényelmetlen. Nem kell ahhoz kesztyűt venni, hogy valakiből kinézd, hogy tud egymás után pár fájdalmasat ütni. Ha eleve nem olyan a megjelenésed meg a fellépésed, hogy legyen visszatartó ereje, akkor javaslott valami eszköz, meg az amúgy sem árt, mert puszta ököl a spajszer ellen nem sokat ér. De az lenne a nagy szám, ha mma kesztyűben venének földre, pisloghatnál, még a vért sem tudnád rendesen letörölni azzal a szarral az orrodról. Eleve, hogy fogalmazódik meg valakiben ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!