Ha most megittam fél liter 2%-os gyümölcsös sört, az 9-re kiürül a szervezetemből?
Figyelt kérdés
Elfelejtettem, hogy ma még vezetek, és én bolond, szőke nő megittam! Lehet baj belőle?
Segítsetek kérlek!
2013. jún. 8. 15:00
1/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy nagy melák, de annyira vékony sem, ha ez számít.
173 centi, 60 kiló.
2013. jún. 8. 15:02
2/5 anonim válasza:
2%-os? Az inkább sörös gyümölcslé. :-) 9-re simán kiürül. Egyébként vannak a neten véralkoholszint kalkulátorok.
3/5 A kérdező kommentje:
Őrületesen beparáztam. :)
Köszi a választ! *zöld*
2013. jún. 8. 15:11
4/5 anonim válasza:
véralkoholszint kalkulátorok elég megbízhatatlanok. Amúgy fél óra alatt teljesen kiürül, gyakorlatilag ahogy felszívódik az alkohol, úgy dolgozza fel a májad.
5/5 anonim válasza:
"Nem vagyok egy nagy melák, de annyira vékony sem, ha ez számít." lehet én vagyok vele így,de a 60 kg még bőven vékony :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!