Melyik a rosszabb? napi fél liter sima csapvíz v napi 2-3 liter gyümölcsös (filter) tea citrommal és édesítővel
a sima vizet nem tudom meginni. leszoktam a bolero-ról, meg az üdítőkről, teázom, és azt se cukorral, hanem édesítővel csinálom, és abból jó sokat tudok inni, ráadásul jó sokat járok pisilni is estére már majdnem átlátszót...
csak nem tudom, hogy az édesítő...
Inkább mézzel idd a teákat, esetleg nádcukorral, vagy a jó gyümölcsteákat meg minden ízesítés nélkül, úgy is finomak.
Az aszpartam, ami sok édesítőben van, mérgező...
Jha, ugye szálas teákat iszol?
En sem kivanom a vizet most, hogy hideg van, igy teazni szoktam.
Viszont gyogynovenyekbol keszitem, amit vagy En gyujtottem vagy pedig megveszem.
Citromfu, csalanlevel, anizs, kakukkfu, zsalya, kamilla stb. ezekbol szoktam elkesziteni a napi inni valomat, es mindig valtozatosan, neha keverem es mezzel, citrommal edesitem.
15:29-nek
azért hülyeség a cikk konklúziója, mert egy korrelációval ok-okozati összefüggést akar mutatni. gyakori módszertani hiba.
pl: a magyar falvakban a gólyák száma korrelál a gyerekszületések számával. minél több gólya lakik egy faluban, annál több gyerek születik. ez korreláció, együttjárás. de nincs ok-okozati kapcsolat, nem az a szitu, hogy a gólyák hozzák a gyerekeket.
Azért, mert a túlsúlyos emberek édesitett löttyöket isznak, nem mondhatjuk azt, hogy édesítőtől lettek túlsúlyosak. lehet, hogy éppen fogynak, ezért isznak édesítőszeres cuccokat.
04.36
Ez biztos egy brit kutatás...:)
Am. inkább a víz, abban nincs az a pocsékszar ízű gyilkos édesítőszer (meg a többi sok méreg, amivel etetnek-itatnak, hogy aztán eladhassák a rohadt gyógyszereiket, amitől majd "meggyógyulsz").
Ugye nem kell mondanom kikről beszélek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!