Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ez szerintetek ciki vezetés...

Ez szerintetek ciki vezetés közben?

Figyelt kérdés
Itt pesten a belvárosban mma-s kesztyűben vezetek hogy megijedjenek tőlem.Ti csináltatok már ilyet?
2013. jún. 17. 20:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Miért jó ha megijednek tőled?
2013. jún. 17. 21:04
 2/12 anonim ***** válasza:
Pont leszarom, hogy ki miben vezet, nem is figyelek arra, hogy van-e valakin kesztyű vagy nincs.
2013. jún. 17. 21:09
 3/12 anonim ***** válasza:

egyszer vezettem kesztyűben, mert akkor vettem, és hozzá akartam minél előbb szokni

szar volt, össze vissza csúszkált a kezem

2013. jún. 17. 21:10
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha egy mázsás rottweilert vezetsz ebben a kesztyűben akkor biztos megilyednek.
2013. jún. 17. 21:43
 5/12 anonim ***** válasza:
*megijednek
2013. jún. 17. 21:43
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

OFF: Azt se tudom, milyen az az MMA-s kesztyű… De a bokszkesztyű biztosan feltűnőbb.

ON: Ha olyan van, akkor a szemkontaktust szoktam keresni, hogy lássam észre vett-e a másik, a keze senkinek sem érdekel. Szóval ha meg akarsz ijeszteni (most majdnem én is ly-nal írtam :D), akkor inkább bekötött szemmel vezess!

2013. jún. 17. 22:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Pont leszarja mindenki :)
2013. jún. 17. 23:29
 8/12 anonim ***** válasza:

Biztos ijesztő lehet, főként ha mellé csapott a vállad, 20 cm-es a bicepszed, és vasággyal együtt vagy 40 kiló, az autód meg egy Homasita tuning 1000-es fizukicsi!

Tényleg, miért akarsz te ijesztgetni bárkit is?

Meséltem már, hogy a múltkor egy barom mit csinált?

Kissé összevitatkoztunk egy jobbkezes utcán, kiszálltunk, majd látom, hogy nyúl be az ülés alá! Na gondoltam, mire visszamegyek az autóhoz a pisztolyért, addigra pont szétveri a fejem a szerelővassal!

No a barom az "almás Nokiáért" nyúlt be, aztán jóféle jampec tartásban (kifordított jobb kézben a telefon, karok szét mint akinek dinnye van a hóna alatt) ugázott még, amíg ott nem hagytam...

Persze kicsit befostam...

2013. jún. 17. 23:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Azóta még tankoláskor is tokba kerül a 9 mm-es, pedig régen (melón kívül a kesztyűtartóban csücsült, cipelje a fene egész nap), de mi van ha egyszer tényleg vipera kerül elő, nem az okostelefon?
2013. jún. 17. 23:46
 10/12 anonim ***** válasza:

Télen szoktam bőr kesztyűben vezetni, mert hideg a fa kormány.

Viszont Pesten a belvárosban pont mindenki telibesz@rja, hogy te miben vezetsz :D

2013. jún. 18. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!