Elsőnek átmentél rutin vizsgán?
Figyelt kérdés
Mi ment jól és kevésbé.B kat.2009. okt. 7. 18:44
2/17 anonim válasza:
Át hát. Az a legkönnyebb. Arra figyelj nagyon hogy 100%-osan tartsd be ami a KRESZ könyveb van. Az ha kicsit bénázol kicsit remegteted a kocsit v véletlen lefulladsz az nem a világ vége elnézik.
3/17 anonim válasza:
Átmentem könnyedén. A tolatva parkolást húztam, azt is megcsináltam egyszerűen. A forgalmi novemberben lesz.
4/17 anonim válasza:
Simán átmentem, jövő héten lesz a forgalmi vizsgám, az már kicsit nehezebb.
5/17 anonim válasza:
Igen, nem volt nehéz. Utáltam a kézifékes indulást, de szerencsére a tolatva való beállást húztam, ami a legkönnyebben ment. Sikerült.
A városi meg épphogy, de sikerült (10 hibaponttal).
6/17 anonim válasza:
Igen, elsőre, pedig kihúztam az egyetlen olyan feladatot amit még soha egyszer sem bírtam normálisan megcsinálni :) És mégis ment :)
7/17 anonim válasza:
Igen, meg az összes többi vizsgán is.
8/17 anonim válasza:
Én is az összes többin is. Amúgy a saroktolatást kellett megcsinálnom,iszonyat könnyű volt:)
9/17 anonim válasza:
Igen. Előtte a gyakorlásnál viszont annyit bénáztam... még a cél megállást is elrontottam:D oktatóm már sík ideg volt, de élesben már ment. Szerencsére azt az egyet húztam, ami biztosra sikerült mindig, a kézifékes elindulást:) a forgalmi jóvő héten lesz, hát.... majd kiderülxD 17/L
10/17 anonim válasza:
Igen. Bár a tételsorban volt olyan ami nem ment annyira (jobbra előre beállni 2 autó közé) úgyhogy azt áthúzta az oktatóm és beírta hogy tolatva álljak be. Na az megy mint állat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!