Elsősegély vizsgán elsőre átmentél?
Figyelt kérdés
meséljetek már róla, hogy hogy is zajlik ez...köszi2010. júl. 10. 12:12
1/7 anonim válasza:
Nekem sikerült.Akkor (2000)még úgy volt,hogy egy cetlire felírt kérdést húztunk és el kellett mondani a tennivalókat az esettel kapcsolatban.
2/7 anonim válasza:
kedd 11 után okosabb leszek,akkor megyek vizsgázni:)
3/7 anonim válasza:
Igen, bár volt, akit meghúztak. Nálunk kötelező volt a pulzust kitapintani meg az újraélesztés, aztán húzni kellett, volt A és B tétel, az A egy baleset leírása volt, azzal kapcsolatban kérdezett valamit. Milyen vérzés, mit tennél, ilyenek, és a B is hasonló volt. Nem nagy cucc.
4/7 anonim válasza:
Aha. Megcsináltam az újraélesztést és a stabil oldalfektetést, majd húztam egy tételt, amiből csak a B részt kellett megmutatnom. Könnyű volt
5/7 anonim válasza:
aki teheti Oroshágán csinálja GO!
6/7 anonim válasza:
igen, nem volt nehéz, de az még a szívmasszázsos idő előtt volt. stabilt vagy lélegeztetést kellett csinálni, nekem az utóbbit. majd kihúzni egy tételt amin 2 kérdés volt, egy vérzéses-balesetes meg egy mérgezéses. egyáltalán nem volt nehéz, kb 3 mondat után leállítottak. a mellettem lévő lánynak pl segítettek is...
7/7 anonim válasza:
igen, nem volt nehéz, és nem veszik túl komolyan. De volt, aki megbukott (viszont irtózatosan hülye is volt az illető)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!