Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Honnan tanuljak elsősegély...

Honnan tanuljak elsősegély vizsgára?

Figyelt kérdés

Jövőhét kedden lesz a vizsgám és nem nagyon szeretném megismételni. Voltam oktatáson, ahol a gyakorolni is lehetett, de szeretnék még rá tanulni. Sajnos nincs könyvem.

Tudnátok-e nekem ajánlani oldalt, ahonnan rendesen fel lehet készülni. Kerestem már én is, de az 2008-as, de félek azóta már változott.

Esetleg leírhatnátok, hogy nektek miként zajlott a vizsga.

Előre is köszönöm :)

2011. aug. 14. 17:51
 1/4 anonim ***** válasza:
33%

ne parázz mindenkit átengednek

ha jártál órákra az bőven elég

2011. aug. 14. 18:17
 2/4 anonim válasza:

Én még ált. isk. 7.o-ban(2 éve) vizsgáztam, mert volt rá lehetőség :) Először is meg kell tanulni a tételeket(nekünk 75 db-ot kellett). Nekem volt könyvem, ezt elolvastam 2x.

A vizsgán meg kellett csinálni az orron át való lélegeztetés és a stabil oldalfekvést. Majd húztunk tételt, és azt kellett elmondani. A csoportban voltunk kb. 15-en ebből egy gyerek megbukott( nem volt az a példadiák). Én a vizsgán pedig meglepődtem mert azt hittem sokkal szigorúbb lesz, de nem volt olyan "vérontós" :) Bár minen vizsgáztató más :)

2011. aug. 14. 18:18
 3/4 anonim ***** válasza:
én is kedden vizsgázom...:D
2011. aug. 14. 19:27
 4/4 A kérdező kommentje:

Mester utca?:D

Köszi az eddigi válaszokat.

2011. aug. 14. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!