Számít, hogy miből tanulsz elsősegély vizsgára?
Figyelt kérdés
A tanfolyamon nekünk azt mondták, hogy a Csigavér-es kresz könyv hátuljában lévő anyag az kevés... nekem ez nincs meg, úgyhogy összehasonlítani sem tudom, hogy ami fent van anyag a neten [link] az vajon elegendő-e a sikeres vizsgához?
Egyébként a Mester utcába fogok menni vizsgázni...
Mi a véleményetek?
2011. szept. 24. 14:53
1/5 anonim válasza:
én igaz vidéken vizsgáztam, de a stabil oldalfekvést meg az ujra élesztést tudd...
meg huzol 2 tételt amit józan paraszti ésszel megválaszolsz.
én nem tanultam rá semmit
2/5 anonim válasza:
én vizsgán tudtam meg hogy van tankönyv XD csak odafigyeltem az órán és átmentem nem írtam jegyzetet semmi csak odafigyeltem
3/5 A kérdező kommentje:
És mikor vizsgáztatok? Állítólag mostanság jobban bekeményítettek... meg Pesten pláne jobban szívatnak..
2011. szept. 24. 21:13
5/5 anonim válasza:
1. vagyok.
Május 3-án vizsgáztam, pont most találtam meg a papírt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!