Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elsőre átmentél a KRESZ-vizsgán?

Elsőre átmentél a KRESZ-vizsgán?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 08:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Igen. 23/l (akkor 18 voltam)
2011. ápr. 7. 08:39
 2/17 anonim ***** válasza:

Az nem volt gond egyaltalan, csak elmelet, elolvasod egyszer es kesz. Az elsobbsegi sorrendeket meg hamar meg lehet erteni.

De mindenki mas, nekem a gyakorlat ment nehezebben, neked meg lehet hogy az lesz konnyebb.

2011. ápr. 7. 08:43
 3/17 anonim ***** válasza:

Igen, egy hónapja, 71 ponttal.

21/N

2011. ápr. 7. 08:49
 4/17 anonim válasza:
Igen de a forgalom az egész más ha erre gondolsz.Abban mindjárt alig léptem ki a kapun máris bukta volt. Elmondom mert tanulságos. Kiléptünk a közl.felügyelet kapuján ahol 20 méterre záróvonal kezdődött és egy elakadt kamion. Kezdőként álltam és vártam amikor a vizsgabizt. rákérdezett, hogy meddig akarok várni. Lehet, hogy az tette be a kaput, hogy nem volt elakadási háromszög kitéve és talán akkor reagálok és egyszerűen átmegyek a záróvonalon, de annyira bennem volt az a mondat, hogy ha a záróvonalon átmégy az olyan mint ha betonfalnak mennél. Így jártam.
2011. ápr. 7. 08:51
 5/17 Tubarózsa ***** válasza:

Szia! Kreszből én is elsőre menten át, 72ponttal. Még nem voltam 18 akkor

üdv 20L

2011. ápr. 7. 08:56
 6/17 anonim válasza:
kresz nekem is elsőre meg lett, meg a rutin is pár napja :) jövő csütörtök forgalmi ... kicsit parázok,mert elég sok hasonló fél perces 'siker történetet' hallottam, ami az előttem szólóval is megtörtént :/
2011. ápr. 7. 09:00
 7/17 anonim ***** válasza:

Az elsön megbuktam és Én voltam az egyetlen aki úgy röhögött, hogy könyezett amiert ekkora balf@sz volt:D

Következö vizsga elött bevágtam gyorsan 2 üveg sört ami feloldotta a feszültséget és 1 hibával átmentem.

2011. ápr. 7. 12:28
 8/17 anonim ***** válasza:
Ja 4 éve... M kat :D
2011. ápr. 7. 15:45
 9/17 anonim ***** válasza:

Kresz nem olyan nehéz, általában elsőre sikerül...

(ha nincs meg a tudásod és/vagy szerencséd hozzá, akkor nem)

5 emberből (mi csoportunk) egynek nem sikerült 1,5 éve.

Az EÜ sem olyan nehéz..

A rutin és a forgalmi már nem egyszerű.....

2011. ápr. 7. 17:08
 10/17 anonim válasza:
Már válaszoltam, de azért akik a KRESZ-re azt mondják, hogy nem volt nehéz, akkor miért is volt problémájuk a forgalmival. A forgalmi = KRESZ csak egy kicsit gyorsabban végrehajtva + helyi ismeretek. Ott igazán érvényesül a KRESZ tudás, mert papíron tudni annyi, mint könyvből tanulni biciklizni.
2011. ápr. 7. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!