Elsőre átmentél a KRESZ-vizsgán?
Elsőre sikerült 16 évesen A1-re ( nagymotor 125ccm )
Most 17 éves vagyok. "B" kategória is elsőre sikerült... Holnap rutinvizsga :)
A kresz maga elméletet jelent, a forgalmi vezetés pedig gyakorlatot (és elméletet, amit tanultál és elvileg tudsz). De ha leköt az autó kezelése /főleg a legelején/, hiába tudod az elméletet (Kresz), ha másra kell figyelned! Örülsz az elején, ha észreveszed a táblákat, mert a pedálokkal, kormánnyal, stb. vagy elfoglalva...
Egy idő után már megy a gyakorlat, az autó kezelése- össze kell hangolni az elméleti tudással.
Vicces a biciklis-könyves asszociáció, de autót vezetni nehezebb, ugyebár a kisgyerekek is tudnak biciklizni. Akkor autót miért nem vezetnek:) ??
Egyensúlyozni tudnak, tekerhetnek a játszótéren, ahol nincsenek szabályok és táblák...
De pl. ahogy a felnőtt biciklisek hogyan közlekednek a forgalomban, az megint más téma! Én most megyek forgalomba vizsgázni és látok jópár cifra esetet! Szembe jön velem a biciklis az úttesten, az én sávomban szemrebbenés nélkül.
Biciklire nem kell jogosítvány, látszik is:))) Ha ráülsz, egyensúlyban tartod és tekersz, az nem feltétlen jelenti azt, hogy a Kreszt is tudod, vagy autót vezetni..
Sokan nem tudják, vagy csak nem tartják be Kreszt. A kresz és az EÜ elmélet, a rutin és a forgalomban való vezetés gyakorlat! Kinek mi megy jobban, attól is függ.
De ez csak az én véleményem, ettől bárkié eltérhet.
Gratula mindenkinek akinek sikerült! :)
Ma voltam, legelső alkalom, és bár épphogy, de sikerült.
Az autóvezetésnél nálam eddig a kuplung-gáz a probléma, de azt hiszem, ez az első amit ki kell küszöbölni, így remélem nem lesz gond a későbbiekben semmilyen szinten...
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!