Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elsőre átmentél a KRESZ-vizsgán?

Elsőre átmentél a KRESZ-vizsgán?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 08:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Elsőre sikerült 16 évesen A1-re ( nagymotor 125ccm )

Most 17 éves vagyok. "B" kategória is elsőre sikerült... Holnap rutinvizsga :)

2011. ápr. 7. 18:26
 12/17 A kérdező kommentje:
Meglett, hibátlan! Megvolt a szerencse és talán egy kis tudás is:-) Köszi a válaszokat!
2011. ápr. 8. 09:08
 13/17 anonim ***** válasza:

A kresz maga elméletet jelent, a forgalmi vezetés pedig gyakorlatot (és elméletet, amit tanultál és elvileg tudsz). De ha leköt az autó kezelése /főleg a legelején/, hiába tudod az elméletet (Kresz), ha másra kell figyelned! Örülsz az elején, ha észreveszed a táblákat, mert a pedálokkal, kormánnyal, stb. vagy elfoglalva...

Egy idő után már megy a gyakorlat, az autó kezelése- össze kell hangolni az elméleti tudással.

Vicces a biciklis-könyves asszociáció, de autót vezetni nehezebb, ugyebár a kisgyerekek is tudnak biciklizni. Akkor autót miért nem vezetnek:) ??

Egyensúlyozni tudnak, tekerhetnek a játszótéren, ahol nincsenek szabályok és táblák...

De pl. ahogy a felnőtt biciklisek hogyan közlekednek a forgalomban, az megint más téma! Én most megyek forgalomba vizsgázni és látok jópár cifra esetet! Szembe jön velem a biciklis az úttesten, az én sávomban szemrebbenés nélkül.

Biciklire nem kell jogosítvány, látszik is:))) Ha ráülsz, egyensúlyban tartod és tekersz, az nem feltétlen jelenti azt, hogy a Kreszt is tudod, vagy autót vezetni..

Sokan nem tudják, vagy csak nem tartják be Kreszt. A kresz és az EÜ elmélet, a rutin és a forgalomban való vezetés gyakorlat! Kinek mi megy jobban, attól is függ.

De ez csak az én véleményem, ettől bárkié eltérhet.

2011. ápr. 8. 13:45
 14/17 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!! Nekem is sikerült a rutin :)
2011. ápr. 8. 19:38
 15/17 A kérdező kommentje:
De jó, nah én attól félek, nem tudom, hogy fog-e menni. Ma volt két óra vezetésem, életemben kb. először vezettem, remélem azért ennél jobban fog menni...
2011. ápr. 8. 21:32
 16/17 anonim válasza:
Nem. Úgy meghúztak, mint a sz*rt. Tudod, úgy voltam vele hogy KRESZ mi az nekem. Csinálok pár tesztet azt csá. A nagy ló....t! 60 ponttal meghúztak. Utàna befizettem a 4600 Ft-t aztán egy hét múlva 75 pontos lett... Tanulj!
2011. máj. 18. 18:49
 17/17 anonim ***** válasza:

Gratula mindenkinek akinek sikerült! :)

Ma voltam, legelső alkalom, és bár épphogy, de sikerült.

Az autóvezetésnél nálam eddig a kuplung-gáz a probléma, de azt hiszem, ez az első amit ki kell küszöbölni, így remélem nem lesz gond a későbbiekben semmilyen szinten...

19F

2013. szept. 20. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!