Mi a véleményetek erről a népítéletről?
A népítélet oldal nem arra való, hogy magadat fényezd. Egy jól megírt népítéletben tényeket kell közölni, esetleg szubjektív benyomásokat az AUTÓRÓL. Nem pedig saját magadról kell ódákat zengeni, mert arra ezen az oldalon senki sem kíváncsi.
A nem létező helyesírásod (nincs olyan sor, amiben ne lenne legalább 2-3 hiba átlagosan) pedig még hiteltelenebbé teszi. Miért nem lehetett átnézni a szöveget, mielőtt kirakod egy nyilvános oldalra? Még a kommentjeimet is utólag mindig átolvasom, amiket ide írok. Pedig igazán nem múlik rajta semmi, hogy kihagyok egy vesszőt. De a saját igényességem "nem engedi", hogy megtegyem.
Szerintem ezt ki sem fogják rakni mert tele van hülyeségekkel.
Na meg a fele sem igaz.
Ilyen autót szeretnél vagy mi?
Azt sem tudod hogy M5 vagy 540i, miről beszélsz öcsi?
Segítek, ez legfeljebb 540i lehet, mivel M5-öst csak 6-os kézi váltóval gyártottak.
317 lóerő pedig nagyon messze van még az M5 400 lovától. A chiptuningolt motor nagyobb nyomatéka pedig úgy meg fogja ennyi a felújított automata váltódat mint a huzat...
"cimbi" meg nálad is hülyébb ha szerinte befolyásolja a végsebességet a felniméret... ha a gumi átmérője is nagyobb lenne, akkor se csökkenne a végsebesség, mivel nagyobb kerék ugyanazon a fordulatszámon nagyobb kerületi sebességgel forog, tehát gyorsabban kéne menned, nem lassabban...
Az ilyen idióta tulajok miatt végzik ezek a gépek a bontóban! Nem mellesleg ha így vezetsz akkor hamarosan embereket ölsz, bár remélhetőleg csak te maradsz ott.
Egyébként mindenki gyűlöli az ilyen apuci pénzéből vagánykodó hülye gyerekeket, szóval szerintem te sem vártad azt, hogy bárki megdicsérjen...
ez valami provokáció? 1 milláért hozzádvágnak 540-est, ez nem egy ferrari. sajnos le vannak rúgva, és érzékenyek, sok a szervizköltség. amúgy fogalmazni és rendesen fogalmazni látom nem sikerült.
1.2-ből én inkább 318i-t vettem, ami feleannyi LE, de legalább harmadannyit kell rákölteni :) (pedig nekem is jobban tetszik a v8)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!