Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
[link]

2012. dec. 2. 13:42
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

Haszontalan, ellenben jó drága!

A közúti forgalomban a kerékpáros kanyarodáskor kézjelzést kell, hogy adjon! Ez a bigyó ezt nem helyettesíti, a rendőr sem fogadja el mint irányjelzést, ergo: pénzkidobás az egész.

2012. dec. 2. 14:00
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Hülyeségnek tartom. Nagyon kis felület. Az autós csak akkor veszi észre, mikor már egész közel ért, akkor látja melyik irányba indexel, addig csak villogást lát. Ha közel van, akkor meg már mindegy. Ráadásul épp a leírásban is ott van, hogy épp nappal nem ér szart sem, mikor a legtöbb autó van. Szerintem sokkal a kezes irányjelzés. Este meg olyan kesztyűvel, amin van láthatósági csík, vagy karkötőt visel a biciklis...
2012. dec. 2. 14:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Drága és nagy. Egyébként nincs vele semmi gond.

De egy elektronikában jártasabb illető max 5k-ért csinál neked kisebb vezetékeset.

2012. dec. 2. 14:03
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :)
2012. dec. 2. 14:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Öcsém bringáján volt hasonló úgy 10 éve. Mókás volt. Jah és az kb 2500 forintba került :)
2012. dec. 2. 17:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Alkalmi kerékpárosként írom neked, hogy ez egy fölösleges kellék. Kar a kellő irányba kinyújt, az jobban látszik. Ha akarod, akkor vehetsz citromsárga fényvisszaverős karszalagot is. Olcsóbb és sokkal többet ér az.

A hozzáírt marketing dumán jót nevettem, de szerintem, még ők sem gondolták ezt komolyan.

2012. dec. 2. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!