1/2 anonim válasza:
Nem tetszik, mert csúnya feketék a kerekek. Én lefestettem volna olyan szép szürkére, mint az oldalfal.
Na, most viccen kívül: mégis mit vársz, mint véleményt? Bobcat szállítására biztosan jó, ha azt írták, bár a méreteket nem adták meg. A vázszerkezet, a padló és a kapcsolószerkezet elég masszívnak tűnik, valószínűleg el is bírja a terhet. Így, képek alapján igényes munkának tűnik, nem hullámosak a lemezek, nincsenek ordítóan nagy hegesztési varratok. Nem csillog-villog ugyan, de ez egy utánfutónál talán nem is fontos. Az ára is jónak tűnik, ennyiért jóval kisebb, személyautó után csatolható, gömbfejes utánfutót lehet kapni. Ha van mivel vontatni és tényleg szükséged van egy ilyenre, jó választásnak tűnik.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a dicséretet. Nem akarok ilyet venni :D ez az enyém, és most akarom eladni. Egyedül újítottam fel, mert nem szeretek úgy eladni bármit hogy valami gond legyen vele. Amondó vagyok hogy ha elad valamit az ember annak a következő gazdáját is ki kell szolgálni:)
2011. nov. 9. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!