Olvas végig majd ird le mi a véleményed erről! ?
Bátyám kapot egy 250kubikos csopert, 3x eset el vele, a 3.-ra használhatatlaná válr a motor.1 honapra rá kapot egy Honda CBR-t, 200 km/h-vel a prikolica alá ment.3 hónapra rá a dácsia kocsinkal 180 km/h-vel másik 2 kocsinak ment neki, (egyik teljesen használhatatlan lett, a másikért meg apám 600 eurot kellet fizessen) majd 3x fordult mig egy útmelleti tusko álitotta meg a kocsit, hogy ne forogjon tovább.A mi kocsink is használhatatlan lett, de ő és még 3 barátja a kocsibol kiszáltak és hazamentek mintha semmi nem történt volna!
Most néztem egy hasonló videot (megrendezett) ahol egy csaj 3 kocsit tör esze és csak ő élte túl.Egyik komentelő azt irta "a valóság sokkal rosszab!".
Sokan azt monták szerencséje volt, és sokan hogy jó a védő angyala.Már nagyon sokszor szembenézett a halállal!És én most is nemtudom eldönteni, hogy isten segitette-e, ha isten segitette, akkor miért kellet egyáltalán ezek megtörtényenek vele?
Szerintem ezért
Szerintem a bátyádat sürgösen be kellene utalni a pszihiátriára, vagy legalább is börtönbe csukatni, ha ennyire felelötlen és veszélyezeteti magát is meg a többi embert is a körneyzeteben, közveszélyes embernek tartom.
A szüleid helyében az elsö tönkretett jármü után meg kapott volna többe egyet sem a keze közelébe, nemhogy mindig újabb valamit venni neki, és segiteni abban, hogy idöbel egy csomó embert megöljön.
A bátyádnak meg szerencséje volt, hogy túlélte, de ehhez istennek - ha egyáltalán létezik ilyen - semmi köze. Ha isten lenne és igazságos lenne, akkor legalább is az utolsó akcóban ott marad volna, és nem engedte volna, hogy "idözitett bombaként" továbbra is közveszélyt jelentsen.
Kérdező szerintem szlovákiai magyar!
Úgyhogy azért nem kellene b@sztatni a nyelv használat miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!