Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Olvas végig majd ird le mi a...

Olvas végig majd ird le mi a véleményed erről! ?

Figyelt kérdés

Bátyám kapot egy 250kubikos csopert, 3x eset el vele, a 3.-ra használhatatlaná válr a motor.1 honapra rá kapot egy Honda CBR-t, 200 km/h-vel a prikolica alá ment.3 hónapra rá a dácsia kocsinkal 180 km/h-vel másik 2 kocsinak ment neki, (egyik teljesen használhatatlan lett, a másikért meg apám 600 eurot kellet fizessen) majd 3x fordult mig egy útmelleti tusko álitotta meg a kocsit, hogy ne forogjon tovább.A mi kocsink is használhatatlan lett, de ő és még 3 barátja a kocsibol kiszáltak és hazamentek mintha semmi nem történt volna!

Most néztem egy hasonló videot (megrendezett) ahol egy csaj 3 kocsit tör esze és csak ő élte túl.Egyik komentelő azt irta "a valóság sokkal rosszab!".

Sokan azt monták szerencséje volt, és sokan hogy jó a védő angyala.Már nagyon sokszor szembenézett a halállal!És én most is nemtudom eldönteni, hogy isten segitette-e, ha isten segitette, akkor miért kellet egyáltalán ezek megtörtényenek vele?

2013. jan. 9. 00:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Bocsi. de nem a használat miatt b.sztattam, hanem a helyesírás miatt! Teljesen mindegy, hogy szlovákiai magyar-e vagy magyarországi magyar a helyesírási szabályok ugyanazok ott is!
2013. jan. 9. 15:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Elvileg igen, de ha nem tanulja a magyar helyesirást - mert nem tanitják az iskolában, ami külföldön alapeset, máshol meg nem tudja megtanulni, mert nincs kitöl - és CSAK beszéli a nyelvet, akkor nem várható el senkitöl, hogy csak úgy magától helyesen tudjon irni.
2013. jan. 9. 18:08
 13/13 anonim ***** válasza:
kubikos csopper az mz?
2013. jan. 9. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!