Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyha kitiltottak az állomásr...

Hogyha kitiltottak az állomásról hogy fogok járni?

Figyelt kérdés
Hétvégén annyit ittam, hogy összehánytam az egész állomást és nekem kellett volna feltakarítani az egészet de elmentem és a haverjaim azt mondták, hogy azt mondták nekik hogy mondják meg nekem hogy ki lettem tiltva. És tegnap el kellett intéznem valamit és vonattal jöttem, ott rám is szóltak. Meg ma is amikor jöttem haza suliból (mert vonattal járok). Most akkor mi van? :D Járjak ugyanúgy oda mintha semmi se történt volna és nem fognak rámszólni?
2013. ápr. 15. 17:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
10: Ez a vadnyugaton működött így, nem egy jogállamban. A lakásod meg marhára nem jó példa, az nem egy köz számára nyitott magánterület, amit egy közfeladatot ellátó, monopol helyzetben lévő cég kezel.
2013. ápr. 15. 22:49
 12/12 A kérdező kommentje:
Aha. Reggel nem volt semmi.
2013. ápr. 16. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!