Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen a KRESZ vizsga? Ti...

Milyen a KRESZ vizsga? Ti izgultatok előtte nagyon?

Figyelt kérdés
Rengeteget gyakorlok,és nagyon jól megy,de attól félek,élesben nem fog menni..
2013. febr. 24. 10:00
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem minket hülyének néztek, mert haverokkal mentem vizsgázni, egy szót nem tanultunk és vizsga előtt míg vártunk kártyáztunk egyet. Valójában az elméleti vizsga nem egy nagy kunszt, józan paraszti ésszel megcsinálható.
2013. febr. 24. 10:11
 2/10 A kérdező kommentje:

:) én is ma már csináltam két tesztet,mind a két alkalommal mindössze párhibaponttal,mégis félek...nem tudom miért.

Akkor valóban nem izgultatok..:D

2013. febr. 24. 10:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

4-szer buktam.

A csoportomból többen is így jártak.

Az az igazszág, hogy itthon 1-2 hibával ment, ami szerintem egész jó. Ott meg végig buktam.

Mindig más a vvizsgabiztos de már az egyik megismert. Miután a 4.-en megbuktam azóta nem is mentem a közlekedésihatóság közelébe.

Ja és ne izgulj!

2013. febr. 24. 10:22
 4/10 A kérdező kommentje:
Vagyis nem izgultál.:)
2013. febr. 24. 10:23
 5/10 anonim ***** válasza:
68%
tudod nem hiába vannak kresz orák, ott nem csak azt mondják mi miért van , ha nem elmondják hogyan kell alkalmazni...tudod attol mert bemagolod a több száz kérdést lehet mikor vizsgára mész nem is fogod érteni, mivel másképen kérdezi mega kérdés vizsgán a szövegben leirtakat.ugyan azt jelenti csak más képpen kérdezi. orán kérdezhetsz jol felkészitenek...én ismertem egy csajt vagy 20szor bukot sosem volt kresz orán .
2013. febr. 24. 10:41
 6/10 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom a dolgokat,hogy megértem,sosem magoltam be semmit sem. Ellenben azt nem szeretem,ha olyan ember "oktat ki" aki nem is ismer,azt pedig végképp nem,hogy olyan aki írni sem tud..! :)
2013. febr. 24. 11:12
 7/10 szántóvető ***** válasza:
38%
egyik fülembe fülhallgató volt,zenét hallgattam és igyekeztem az utolsó másodpercben x-elni.a felénél tartottam mikor már mindenki végzett rajtam kívül.
2013. febr. 24. 11:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsés alkat vagyok, soha nem izgulok a vizsgán. Pedig nem mondhatom, hogy felkészültem volna. Kis odafigyeléssel vígan hibahatár alatt lehet teljesíteni.
2013. febr. 24. 17:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne izgulj, ismerösöm most ment Kresz vizsgára neki nagyon ment a gyakorlás, de amikor oda került a sor hogy vizsgázik nagyon izgult, és remegö kézzel nyomta a válaszokat , 2 pont kellett volna hogy átmennyen,

De neem sikerült

Legyél nyugott , sok sikert!

2013. febr. 24. 17:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
2013. febr. 24. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!