"T" Kategória! Honnan tudok le tölteni olyan KRESZ programot amin ez a kategória rajta van? ( Traktorból szeretném le raknia jogsit és gyakorolni szeretnék )!
Van külön T kategória ! :)
Amit a B kategóriás jogsi mellé adnak az olyan T kategória aminek a végén 185 ös korlátozás van a jogsiba az az Mezőgazdasági vontató 2 nehéz pótkocsi ez a hivatalos! :)
T kategória 16 éves kortól megszereztető az az a korlátlan T kategória!
Továbbá akiknek nem kell külön T kategóriás jogosítványt tenniük mert teljes értékű a T kategóriás jogosítványuk mindenféle korlátozás nélkül az a C+E kategória mellé autómatikusan jár a T kategória!
Illetve a TR Trolibusz kategóriával is lehet vezetni mezőgazdasági vontatót 2 nehéz pótkocsit!
Ez a hivatalos ! :)
Sok sikert!
Bocsi kiegészíteném rosszul írtam tehát amit B kat mellé adnak T kategóriát 185 ös korlátozással az Mezőgazdasági vontató! + KÖNNYŰ PÓTKOCSI vontatható vele nehezet sosem lehet a B kategóriával húzni! :)
na így teljes :)
"Szerintem külön nincs T kategória. Mármint, hogy csak abból vizsgázol. Ha leteszed a B-s(személygépjármő) vizsgát automatikusan megvan a T kategória is mint például az M és a K kategória. De ha jól tudom 2 évet várni kell a B-s vizsga után, hogy vezethess traktort. Nem is látni az utakon tanuló vezetős traktorokat. Nem is lehetne megoldani."
Akkor rohadtul rosszul tudod! :D És ami a B-vel jár az korlátozott, tehát mezőgazdasági vontatóval csak "utánfutót" húzhat max.
Van külön T kategória.
Az én iskolámban oktatnak T kategóriás vezetést, ehhez hozzá társul a biztonságos üzemeltetés is.
A kérdezőnek:
Van fent torrent oldalakon KRESZ gyakorló program ezekből néhányban benne van szinte az összes kategória
"Szerintem külön nincs T kategória. Mármint, hogy csak abból vizsgázol. Ha leteszed a B-s(személygépjármő) vizsgát automatikusan megvan a T kategória is mint például az M és a K kategória. De ha jól tudom 2 évet várni kell a B-s vizsga után, hogy vezethess traktort. Nem is látni az utakon tanuló vezetős traktorokat. Nem is lehetne megoldani."
Nem tudom, hogy hol élsz, de ekkora ökörséget ember!!!
Van külön T-kategória, amit B-vel kapsz az egy korlátozott, tehát fekete rendszámos traktorral (vontató) csak szólóban, munkagéppel mehetsz. Kocsit 750-kg-ig húzhat. És traktorra nincs semmi 2 éves tilalom, az másra vonatkozik!
És létezik oktatótraktor is, tehát lehet csak T-kategóriára vizsgázni, és akkor a korlátozás is megszűnik.
Olyat nem tudok amit le kell tölteni de van egy program ami havi 4000ft és csak a T kategóriáról szól!
BENNE VAN A MUNKA, TŰZ ÉS SZÁLLÍTÁS VÉDELEM IS, PLUSZ UGYE BÁR A (T) KÖZLEKEDÉSI ALAP ISMERETEK.
A NEVE :E-titan learning
Honlap: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!