Kb 2 éve kezdtem el de még nincs kresz vizsgám? (többi lent)
A helyzet a következő: 2010-ben beiratkoztam B kategóriás jogsira jártam a kreszre normális első vizsgára is készültem igaz nem annyit mint kellett volna ezért megbuktam. A másodikra már sokkal többet készültem de sajnos akkor is megbuktam mert nagyon izgultam. Mindennek lassan két éve és még nincs sikeres kresz vizsgám. A kérdésem az lenne hogy ilyen esetben is fentáll az a veszély hogy ha 2 éven belül nem végzem akkor újra kell kezdenem a kreszoktatástól a jogsit? Vagy ez csak arra vonatkozik ha SIKERES kresz vizsgát tesz az ember akkortól számít? Erre a kérdésre keresem a választ.
Előre is köszönöm mindenkinek! Üdv BLueSTReaK :)
ezt az autóssuliban kell megkérdezned, de sztem vizsgától számít csak a két év.
azért egy KRESZ nem olyan bonyolult, tanuld meg. van a neten letölthető gyakorlóprogram, azt megcsinálod mondjuk 20x, és tuti átmész, mivel ugyanazok a kérdések vannak benne, mint a a hivatalos vizsgában.
nálunk a suliban volt egy halom szgép, fel volt rá téve ez a program, és minden oktatás után meg kellett csinálnunk egy tesztet. meg is lett elsőre, igaz 66 ponttal, de átmentem és ez a lényeg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!