Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az gyakori, hogy forgalmi...

Az gyakori, hogy forgalmi vizsgán rögtön 2 vizsgabiztos ül be hátra?

Figyelt kérdés
Én legalábbis csodálkoztam rajta, mert nekem azt mondták az ismerőseim, hogy max. akkor ülnek be többen, ha már sokadszorra buktam. Ezek meg jöttek ketten, és már a mászaki ellenőrzéskor is olyanokat kérdezgettek, amit még az oktatóm sem hallott, mindenhol meg azt mondták, elég megnézni, és megmondani hogy megfelelő. Itt meg szabályosan kikérdeztek, ráadásul olyanokat, amik még a neten se voltak rajta, egy autósiskola leírásánál. Megbuktam, az én hibámból, elfogadom, de ez akkor is érdekel engem, mert szerintem direkt csinálták, hogy hamar megbuktassanak.
2013. febr. 14. 14:12
1 2
 11/11 anonim válasza:

Ilyet még én sem hallottam, a 4-es hozzászóláshoz annyit írnék, hogy álló motornál mikor benyomod a féket, akkor bemegy valamennyire a fékpedál, és ha jó a fékrendszer, akkor ha többször benyomod, akkor a benyomások között nincs különbség. Ha levegős a rendszer, akkor megnyomod többször,akkor először egész beesik és majd keményebb lesz a pedál, és egyre kevésbé lehet benyomni egész addig míg a normális pedálbenyomást eléri.

Járó motornál már működik a vákuumos fékrásegítő is, így szerintem olyasmit akartak, hogy vagy a fékrásegítő működését ellenőrizd, vagy pedig azt, hogy a ilyenkor nagyobb erő hat a főfékhengerre, hogy ennek hatására beljebb megy-e a pedál, tehát, hogy levegős-e a fékrendszer. Utóbbit álló motornál az általad említett módon meg lehet állapítani többszöri pedálbenyomással. Minden esetre véleményem szerint ez csak a szivatás kategória...

2013. febr. 25. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!