Az gyakori, hogy forgalmi vizsgán rögtön 2 vizsgabiztos ül be hátra?
A műszaki ellenőrzésen buktál meg?mik voltak a furcsa kérdések?
De hogy a kérdésedre válaszoljak,nem hallottam még ilyet.
Nem a műszaki kérdésen buktam meg. Egyébként olyat kérdeztem, hogy indításkor beljebb ment-e a fékpedál (oktató eddig leállított motornál benyomta párszor, és ennyi), hogy index működik-e, mert én a vészvillogót nyomtam be (oktató erről se beszélt soha, hogy külön-külön kell), stb. De szerintem összedolgoznak az oktatók meg a viszgabiztosok, mikor nem tudtam hogy ezt így kell, mondta az oktató a VB-k előtt, hogy ezt nem így tanultuk, amikor erről SOHASEM beszélt.
Még egyszer megpróbálom a vizsgát, de aztán ennyi, nem fizetek nekik több zsebpénzt.
Vagy zokon vették, hogy mennyire reménytelen eset vagy és mégis jelentkeztél vizsgára.
Ja bocs, tudom, mindig a vizsgabiztos a hibás, nem a fakezű tanuló ;)
Nekem is két biztos volt forgalmin. Láttuk, hogy sétálnak felénk, még az oktató sem látott ilyet:)
Visszatérve a te vizsgádra, ha az oktató elismerte, hogy nem így tanította neked az index vizsgálatát akkor jelezd az autósiskolánál, hogy hibás vizsgálatot tanított, tegyenek valamit az ügy érdekében, mert nem így kell.
A szervófékes dolog meg le van írva a kreszkönyvben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!