Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az gyakori, hogy forgalmi...

Az gyakori, hogy forgalmi vizsgán rögtön 2 vizsgabiztos ül be hátra?

Figyelt kérdés
Én legalábbis csodálkoztam rajta, mert nekem azt mondták az ismerőseim, hogy max. akkor ülnek be többen, ha már sokadszorra buktam. Ezek meg jöttek ketten, és már a mászaki ellenőrzéskor is olyanokat kérdezgettek, amit még az oktatóm sem hallott, mindenhol meg azt mondták, elég megnézni, és megmondani hogy megfelelő. Itt meg szabályosan kikérdeztek, ráadásul olyanokat, amik még a neten se voltak rajta, egy autósiskola leírásánál. Megbuktam, az én hibámból, elfogadom, de ez akkor is érdekel engem, mert szerintem direkt csinálták, hogy hamar megbuktassanak.
2013. febr. 14. 14:12
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
*műszaki
2013. febr. 14. 14:12
 2/11 anonim ***** válasza:
Még nem hallottam ilyet.
2013. febr. 14. 14:22
 3/11 szántóvető ***** válasza:

A műszaki ellenőrzésen buktál meg?mik voltak a furcsa kérdések?

De hogy a kérdésedre válaszoljak,nem hallottam még ilyet.

2013. febr. 14. 14:30
 4/11 A kérdező kommentje:

Nem a műszaki kérdésen buktam meg. Egyébként olyat kérdeztem, hogy indításkor beljebb ment-e a fékpedál (oktató eddig leállított motornál benyomta párszor, és ennyi), hogy index működik-e, mert én a vészvillogót nyomtam be (oktató erről se beszélt soha, hogy külön-külön kell), stb. De szerintem összedolgoznak az oktatók meg a viszgabiztosok, mikor nem tudtam hogy ezt így kell, mondta az oktató a VB-k előtt, hogy ezt nem így tanultuk, amikor erről SOHASEM beszélt.

Még egyszer megpróbálom a vizsgát, de aztán ennyi, nem fizetek nekik több zsebpénzt.

2013. febr. 14. 15:03
 5/11 A kérdező kommentje:
*kérdeztek
2013. febr. 14. 15:04
 6/11 szántóvető ***** válasza:
ne add fel,kitartás.
2013. febr. 14. 15:06
 7/11 A kérdező kommentje:
Biztos zokon vették hogy nem fizettem le őket :)
2013. febr. 14. 15:27
 8/11 anonim ***** válasza:
30%

Vagy zokon vették, hogy mennyire reménytelen eset vagy és mégis jelentkeztél vizsgára.

Ja bocs, tudom, mindig a vizsgabiztos a hibás, nem a fakezű tanuló ;)

2013. febr. 14. 15:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen, én is így jártam anno. Bementünk a tanpályára helyet cseréltünk, mondta, hogy akkor mehetünk. Mondtam, hogy itt álljunk meg, beszélgessünk a technikáról először. Meg is lepődött:D Számtalan oka lehetett a 2 vizsgabiztosnak, lehet panasz volt az egyikre és kapott egy "segítséget". Abban viszont igazad van, hogy ezek ismerik egymást, a korrupció ezért is nem, vagy csak nagyon nehezen bizonyítható.
2013. febr. 14. 15:50
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is két biztos volt forgalmin. Láttuk, hogy sétálnak felénk, még az oktató sem látott ilyet:)

Visszatérve a te vizsgádra, ha az oktató elismerte, hogy nem így tanította neked az index vizsgálatát akkor jelezd az autósiskolánál, hogy hibás vizsgálatot tanított, tegyenek valamit az ügy érdekében, mert nem így kell.

A szervófékes dolog meg le van írva a kreszkönyvben.

2013. febr. 14. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!