Szerintetek van az autóknak lelke?
Egyre inkább kezdem azt hinni, hogy az autóknak lelke van.20 éve csak francia autónk van, konkrétan szeretjük őket, nem is vennénk mást. Ezt meg is hálálják, gyakorlatilag soha semmilyen meghibásodást nem produkált egyik sem, pedig van olyan, amivel évi 40 ezret megyünk.
Nem lehet, hogy a franciák azért romlanak el olyan sűrűn, mert mindenki azt várja tőlük? Ha kimegy egy biztosíték, már hőbörögnek, hogy "jaaaj a sz@r francia elektronika, biztos százezret kell rá költeni". Ha ugyanez egy némettel történik, akkor meg "ez nem romlik el, biztosan csak egy bitosíték".
NEM FRANCIA-NÉMET-JAPÁN-OLASZ VITÁT AKAROK KEZDENI!
A kérdésem lényege az, hogy nem lehet, hogy valamilyen szinten lelke van egy autónak, és érzi, hogy mit várnak tőle? Mert ha valaki vesz egy franciát, köztudottan arra vár, hogy mikor romlik már el végre. Én úgy veszem, hogy eddig sem volt gondom vele, és bízom benne, hogy ezután sem lesz.
Ui: egyszer sodort úgy az élet, hogy mégis egy némettel kellett járnunk fél évig. Az elejétől fogva utáltuk, ezt meg is hálálta azzal, hogy 2x is lerobbant e rövid idő alatt, pedig nem volt rosszabb állapotban, mint a többi autónk.
Remélem érthető voltam :)
Most megint feltétlen fröcsögni kell, hogy nyahj nekünk francia autónk van 20 éve és még egyszer sem hagyott ott nyahj, meg hogy a német autók szarok nyahj.
Örülj neki, hogy eddig még nem volt velük probléma és, hogy neked beváltak. Ezt sajnos az ismeretségi köröm nagy része nem tudja elmondani.
Az autóknak pedig nincs lelke mivel nem érző lény, hanem egy gép.
Az olasz kocsiknak lelkük, ezt szinte minden tesztbe leírják. :)
Amúgy a karbantartás, törődést, nem gyilkolva hajtást minden kocsi meghálálja.
Félreértetted.
Az nem az autóról alkotott ítéletet befolyásolják, hanem magát az autót. Azaz hiszek abban, hogy az én franciám nem romlik el, és épp ezért nem is teszi. Amikor németem volt, az elejétől fogva utáltam, és én is azt vártam, hogy romoljon már el végre, hogy aztán a német b.zik orra alá dörgölhessem. Meg is tette az a szutyok! És nem azért, mert azt nem tartottam volna karban, vagy máshogy használtam. Semmi ilyesmi nem történt. Minden autómnak megadok mindent ami szükséges.
MÉG EGYSZER: NEM AKAROK ISTENÍTENI SEMMILYEN TÍPUST! ITT MOST MÁS A TÉMA! AKI EZT KÉPTELEN FELFOGNI, KÉREM NE ÍRJON!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!