Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ebből a törött kocsiból...

Ebből a törött kocsiból anyagilag, hogy szállhatnék ki jobban?

Figyelt kérdés

Van egy Audi A6-osom.

2007-es, 3.0 V6 TDI, Quattro, Tiptronic, full-full extra

Rommá törtem sajna.

Ami biztos csere:

Első lökhárító, bal első lámpa/index, hűtő, motorháztető, bal első sárvédő, bal első ajtó, bal tükör, bal küszöb, bal első negyed, első szélvédő.

Bal első kerék agyastól szakadt ki.

Vezető és utasoldali légzsák nyílt. Valamint két oldal légzsák.

Amit javítani kell:

Bal A és B oszlop elment. Nem nagyon csak egy picit.

Bal hátsó ajtót és sárvédőt lakatolni és fényezni kell.

Motor és fő részei épek!

Arra gondoltam, hogy hozok be Németből donornak egy ilyen szintén törött kocsit aminek lehetőleg a másik fele tört aztán a kettőből lesz egy. A hiányzó alkatrészeket meg majd össze kukázom innen-onnan. Aztán ami kimaradt alkatrész meg megpróbálom eladogatni.

Hátha lenne még belőle egy "Keveset futott, női tulajdonostól, megkímélt, törés mentes kocsi"

Vagy ez már annyira gatya, hogy nem éri meg vele foglalkozni? Inkább adjam el alkatrésznek?

2013. febr. 3. 17:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

# 8/

Mi van?

Először menj, tanulj meg magyarul.

Utána pedig ha ez sikerült és majd ha dolgozol valami zsigulinál komolyabb autó karosszériájával komolyabban, mint, hogy "ne látszódjon" akkor visszatérünk a témára, hogy milyen a szerkezeti integritása és a gyűrődése egy garázsban 3 autóból összetákolt gépnek...

2013. febr. 3. 19:12
 12/13 Napkiraly ***** válasza:
Nem hiszem hogy tele van vele a bontó. Kint se hiszem hogy fillérekért vesztegetik, hacsak nem törött. Én vadásznék alkatrészre, aztán összeraknám
2013. febr. 3. 22:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes megcsinálni egy jó szaki simán megcsinálja kár lenne eladni.
2013. febr. 5. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!