Gyorshajtási kép, de nem látszik a rendszám. Fellebbezés?
Megbüntettek gyorshajtásért, megkaptam a csekket, a 80as táblánál 99nel mentem. Tisztában vagyok vele, MOas autóút, kamiont előztem és épp fejeztem be, amikor lekaptak.
Na most megnéztem a képeket és azon a képen, ahol a sebességem 99 nem látszik az autom rendszáma, tehát kovetkeztetni lehet, hogy én vagyok. A kovetkezo képen sebesség már nem is látszik (ki van pontozva) majd a maradék két képen 92 és 86 a sebességem.
Fellebbezéni megéri vagy inkább fizessek mint a katonatiszt? Egyértelműen nem állapítható meg a rendszám, azon ahol a sebesség és a rendszám is látszik az 92 km/h.
Na mielőtt belemennénk a kreszbe, ami fainul meg van írva, mégis a kék villógosok sértik meg, szerintem álljunk le. Tény, hogy én mentem gyorsan, de nonszensznek tartom, hogy egy M0-áson 80al menjek. Nem lényeg, ez az én véleményem. Nem szídtam a rend őreit, kozvetve van hozzájuk kozom, a véleményem megvan arról amikor ártatlanul büntetgetnek, de a millás csodakocsik minden további nélkül száguldozhatnak. Azért megnézném a rendszerükbe, hogy hány luxus autós és hány szerencsétlen bácsika fizette be a gyorshajtást. Szerintem utóbbi dominál.
Nem akartam kibujni a fizetés alól, én már a kézhezvétel napján befizettem volna, de felhívták a figyelmem, hogy nézzem meg előbb a képeket és utána fizessek. Megnéztem, ezt tapasztaltam és feltettem a kérdést. Se a rendszert, se a rendőrséget nem hibáztattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!