Gyorshajtási kép, de nem látszik a rendszám. Fellebbezés?
Megbüntettek gyorshajtásért, megkaptam a csekket, a 80as táblánál 99nel mentem. Tisztában vagyok vele, MOas autóút, kamiont előztem és épp fejeztem be, amikor lekaptak.
Na most megnéztem a képeket és azon a képen, ahol a sebességem 99 nem látszik az autom rendszáma, tehát kovetkeztetni lehet, hogy én vagyok. A kovetkezo képen sebesség már nem is látszik (ki van pontozva) majd a maradék két képen 92 és 86 a sebességem.
Fellebbezéni megéri vagy inkább fizessek mint a katonatiszt? Egyértelműen nem állapítható meg a rendszám, azon ahol a sebesség és a rendszám is látszik az 92 km/h.
"kamiont előztem és épp fejeztem be, amikor lekaptak." - nah, de hol a kamion? :D
Szerintem tök fölösleges köröket fogsz futni, elutasítanak tuti! Nem véletlenül nem látszik a rendszám, hanem azért, mert ennyit tud a készülék. Messze bemérnek, majd közelebb leovassák a rendszámot. Szerintem ez így teljesen rendben van.
:D
Jo megfogalmazás hogy beszoptam :D Nemrég jottem Magyarországra, erre megbuntetnek. Kulfoldon egyetlen darabot se szivtam meg, de itt egybol. Alapbol az a 80as tábla meglepett, hogy mit keres egy autóúton, de az hogy ilyen keményen veszik a buntetést mégjobban. Végülis mindegy, igy is úgy is fizetek, csak kíváncsi voltam, hogy érdemes e fellebeznem
Nem a rendőrséget kell hibáztatni, azért, mert te gyorsan mentél. (Nem vagyok elfogult, engem is bemértek már)
Teljesen jogos, hogy ebből próbálnak bevételhez jutni. Mégis mi másból tennék, önkéntes felajánlásból? Ugyanmár.
Ha kinnmaradt egy 30as tábla, akkor pedig az útkezelőt kell feljelenteni, és vissza tudod perelni a bírságot. Amíg nem ülsz kék villogós autóban, nincs jogod felülbírálni a kreszt, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!