Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen érzés lehet ha valakin...

Milyen érzés lehet ha valakin átmegy a vonat? Fáj? Vagy nem érzi?

Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 14:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez sok mindentől függ. Ha nagyon gyorsan, hirtelen történik, akkor azt magát miközben törik el valamelyik csontja, nem fogja érezni. Például én 5 éve frontálisan összeütköztem egy motorossal és eltört a vállam. Végig magamnál voltam, de ott mikor eltört, nem éreztem fájdalmat, csak utólag fájt a vállam eléggé. Viszont mikor a suliban kosárlabda esett a kisujjamra, azt rögtön, abban a pillanatban megéreztem, hogy mekkora ütés érte és baromira fájt azonnal. Itt is tört csontom. Egy vonatnál még a sokk is erősen közrejátszik.
2012. okt. 1. 16:55
 12/17 anonim ***** válasza:
57%
Attól is függ, milyen vonat. Ha tehervonat, akkor nyilván nagyon fáj, főleg mert a tehervonat baromi nehéz. Az intersziti viszont olyan hipergyors, lecsukná a kezedet, szerintem először csak kamilláznál, hogy WTF történt... :D
2012. okt. 1. 17:21
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Egész kellemesen csiklandoz.
2012. okt. 1. 20:43
 14/17 anonim ***** válasza:
33%

Ez a Heeeeegamy gyerek nemtudom merre lakhat de oda nem szeretnek koltozni, reszegek is, vonatok is, es meg kombinaljak is oket....Egyebkent apamat elutotte a Gozmozdony mikor 10 Eves volt, 3 napig komaba fekudt, aztan kutya baja sem lett. Azt mondta a feje fajt egy darabig.

Aki azon gondolkozik hogy an utesse el magat irjon privatot, Tudok segiteni Eletszeru tanacsokkal :)( pl kanyarba erdemes kifekudni, lehetoleg nem belathato szakaszon, a csak a fej logjon be a sinek koze, a nyak legyen a sinen, lehetoleg sotetbe, es olyan helyen ahol nincs lassujel, se allomas vagy tudja hogy a konkret vonat nem all meg)

2012. okt. 6. 09:15
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem akarok befeküdni :) csak kíváncsi vagyok az ilyen dolgokra :):)
2012. okt. 6. 10:56
 16/17 10 deka farhát ***** válasza:
100%

Egy ismerősöm Iváncsán lakik, egyszer délután ment haza munkából. Akkor még nem voltak korszerű, automata ajtós motorvonatok, hanem úgy kellett a személykocsik ajtaját nyitni-csukni, mint otthon a budiajtót. Volt egy fiatal lány, aki rendszeresen azt csinálta, hogy már akkor kiállt a nyitott ajtóba, amikor a vonat csak lassított az állomás előtt.

Na, egyik alkalommal hazafelé menet az állomáson a felsővezeték ki volt kapcsolva az I-III. vágányok felett, így a vonatot Pest felől a IV. vágányra irányították. Ehhez az állomás Pest felőli végén lévő váltókon az egyenes helyett kitérő irányba haladt a vonat, ami elég nagy oldalirányú gyorsulással jár. A leányzó emiatt aztán elveszítette az egyensúlyát (állítólag épp akkor lépett lefelé egyet a lépcsőn), és mivel csak a jobb kezével kapaszkodott, a balra kanyarodó vonaton jobbra kifordult a két kocsi közé. De mire ez megtörtént, a vonat már jobbra tekeredett a következő váltón, és ez már sok volt neki, elengedte a jobb kezével a kapaszkodót, majd lábbal előre, a vonathoz képest közel derékszögben beesett a következő kocsi kerekei elé. Azok hatalmas reccsenéssel át is vágták a testét medencetájékon, de nem halt meg azonnal. Akik látták, mi történt, meghúzták a vészféket, a vonat meg is állt 50 méteren belül. A lány felett az utolsó kocsi állt meg, a rajta utazók még úgy 5-6 percig hallgathatták, ahogy ordított és sikoltozott. "NAGYON FÁJ!!! ÚRISTEN, FÁJ!!!" Ezt kiabálta egyre halkabban. Mire kiértek a mentők, elvérzett.

2018. jan. 29. 10:58
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
:'(
2019. máj. 21. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!