Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mért van az, ha leülök tanulni...

Mért van az, ha leülök tanulni egyszerűen nem tudok, elmegy az életkedvem minden másra tudnák olyankor figyelni, csak a tanulásra nem. Átmegy bennem az "úgyis megbukok" érzés (aminek kezdenek sajnos alapjai is lenni)?

Figyelt kérdés
2008. okt. 30. 14:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem te vagy az egyedüli aki ezt érzi,nekem is szokott ilyen érzésem lenni,főleg mikor azt a sok hülyeséget kellene megtanulni,ami úgyse jó semmire..

én ezt úgy oldom meg,hogy próbálok azokra a tantárgyakra koncentrálni,amik érdekelnek(biztos neked is van ilyen),na meg az érettségi tantárgyakra,én most vagyok végzős a gimiben..

én már nem akarok minden tantárgyból maximálisan megfelelni,mert szerintem nem is lehet,amik nekem nem kellenek azokat mindig utoljára tanulom,ha van időm,persze a kettes legyen meg(mondjuk fizikából)

én mindig azzal próbálom magam motiválni,hogy most tanulnom kell(ene),mert később szeretnék továbbtanulni(amire meglehetősen korlátozottak az esélyeim,de ez az én bajom)

én ezt tudom tanácsolni..

sok sikert,és kitartás!

végülis most mit tudsz csinálni?

2008. okt. 30. 14:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, igazad van, csak a gond az nálam, hogy én még csak most kezdtem a közepet és akkor még belegondolni is rossz, ha most ilyen, akkor későbbi években...
2008. okt. 30. 14:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj legalább olyan tantárgyakra koncentráli,ami tetszik egy kicsit is,pl.biológia,mert szereted az élőlényeket vagy ilyesmi. Próbálj találni valami jót benne,vagy érdekeset,mert különben biztos nem fog jobb lenni a helyzet.
2008. okt. 30. 14:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne menjen at az ugyis megbukok erzes, gondolj azokra akik jo tanulok, tobb diplomajuk is van esetleg. Hidd el hogy nekik sem volt konnyu. Nagy-nagy szorgalomra van szukseg, es hidd el hogy az eredmeny sem fog elmaradni. Tudod ha megbuksz azzal semmit sem oldasz meg, sot meg nehezebb lesz. Ha nagyon kinoz ez a suli, esetleg evvegen valts!

Probald csak a lenyeget a leckenek megtanulni!

2008. okt. 30. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!