Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan érteted meg a kreszt a...

Hogyan érteted meg a kreszt a forgalomba?

Figyelt kérdés
Mikorra?Hogyan?
2012. szept. 6. 13:47
 1/8 anonim ***** válasza:
A szó amit keresel: "értetted". Ebben a formában nincs sok értelme a kérdésednek.
2012. szept. 6. 13:53
 2/8 anonim ***** válasza:
ja ,de ha kijavítod az érted szót értettedre,akkor is ,úgy is, vacak a kérdés,
2012. szept. 6. 13:58
 3/8 Antimod ***** válasza:
Elméletben megtanultam, de a gyakorlati működését akkor értettem meg igazán, mikor első utamra egyedül elmentem a friss jogsival. Akkor hirtelen összeállt minden.
2012. szept. 6. 14:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, amit a 3. válaszoló írt :D Nekema vizsgabiztos mondta ezt. Hogy az lesz aztán az igazi nagy feladat,először kimenni egyedül. Nem a forgalmi vizsga..
2012. szept. 6. 14:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát, én kismotornál első alkalomnál amikor kimentünk a forgalomba már értettem, mert már előtte (talán 11 éves koromban) elkezdtem tanulni a KRESZ-t. Annyi a lényege hogy nem bemagolni kell, hanem megérteni a logikáját. Onnantól pedig már minden jön magától.
2012. szept. 6. 15:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Én már egyedül vezetgetek, de meggondolom 2x is, hogy mikor ülök autóba, egészen más, amikor nem ül mellettem senki. Napközben még nem merészkedtem ki az utakra, de bezzeg az első igazoltatásom már megvolt, rögtön a 5. önálló utamon :D
2012. szept. 6. 16:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Hat nekem azonnal ment, megtanultam a kreszt egy het alatt, es az elso uton mar tudtam mindent. Persze sokat szoktam utaskent anyosulesen utazni, ez kozbejatszhat.
2012. szept. 12. 07:07
 8/8 anonim ***** válasza:
4. vagyok. érteni értettem én is, de tudjátok van 2 év amig kezdő jogsija van valakinek(azt hiszem annyi, hogy nem vontathat utánfutót még) na nem véletlen van az a 2 év. nem csak az elméletet kell tudni, azt bebiflázod 20perc alatt, hanem különböző helyzeteket átélni, és alkalmazni azokat. Mert nem mindig úgy van, ahogy a kis tanító programban, hogy szépen mész, ott egy táblácska, te tudod a jelentését, és mész tovább. Sokszor alig látszik, későn lehet észrevenni stb..minden keresztezősés más és más..átkell élni jó néhány helyzetet. Illetve az is más, amikor a vizsgaútvonal körül köröztök 30órát, meg amikor mész autópályán, faluban, kis városban, pesten belvárosban, hungárián..Más a többi autó hozzá állása is, azt is szokni kell..
2012. szept. 12. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!