Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Meg van most szabva, hogy...

Meg van most szabva, hogy kötelezően hány órát kell a rutinpályán vezetni, vagy az oktató dönt mikor visz ki forgalomba?

Figyelt kérdés
2012. febr. 28. 21:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Rutin pályán 10 órát kell levezetned a régi rendszer szerint legalább is. De ha az oktatód látja hogy jól megy akkor kivihet a forgalomba is ha hazaviszed magad vagy egyéb más dolgotok van. Egyébként hivatalosan ezt nem lehet mivel ha kaptok egy ellenőrzést és ha be van írva a papírra vagy nincs akkor bukta lehet belőle és akkor az oktatódat meg az iskolát fogják megbüntetni. Egyébként hogy most az új rendszer szerint hogyan is van fogalmam sincs mert én már lassan 3 éve csináltam meg a jogsit.
2012. febr. 28. 21:35
 2/5 anonim ***** válasza:
1. ez igazán hasznos volt... én ne meséljem el, hogy hogy volt 50 éve? ettől már csak az lenne hasznosabb...
2012. febr. 28. 21:57
 3/5 anonim ***** válasza:

nekem már nem volt rutinvizsgám. nos, nálunk úgy kezdte az oktató, hogy kivitt egy parkolóba, ott megnézte, hogy mit tudok, látta, hogy nem akkor ültem először autóban. :)

a következő órán már egy nyugis kis környéken krúzoltunk.

rutinpályát kb 18. órámon láttam először, amikor is az emelkedőn indulást gyakoroltuk.

vezetni már marha jól tudok, de a szabályokkal meggyűlt a bajom, szóval duplázom a forgalmi vizsgát.

2012. febr. 29. 16:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Én most vezetek, egy percet se fogok rutinpályán tölteni, pedig életemben először vezettem.
2012. okt. 5. 08:14
 5/5 Szilvia74 válasza:
Én az első és a 14-15 órán voltam a rutin pályán.Az elsőn azért,hogy meg nézze hogyan érzem az autót.A 14-15en gyakoroltuk a parkolásokat.Az első óra után már gyér forgalmú úton gyakoroltam több kevesebb sikerrel:-))))Most tartok a 18. óránál.
2012. dec. 15. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!