Miért csinálják egyesek, hogy lakott területen kívül és belül is azonos sebességgel mennek?
Figyelt kérdés
Többször találkoztam már ilyen szerintem idiótákkal,akik szépen 60-70-el döcögnek lakott területen kívül. Ez még oké is lenne,de amikor beérnek a lakott területre,akkor is ezen a sebességen haladnak tovább.2012. szept. 5. 09:29
11/13 anonim válasza:
Én is ismerek pár olyan nőt, aki szentül meg van győződve, és fényezi magát, hogy ő bizony nő létére milyen jól tud vezetni. Amikor beültem melléjük, akkor mindnél azt tapasztaltam, hogy ez azt jelenti, hogy piszkosul tudják nyomni a gázt. Lakott területen 80, l.t.k.120.
De amikor megkérdeztem, hogy "oké, de meg is tudsz állni?". Akkor jött a lehurrogás, "miért kell az önbizalmamat rombolni, miért nem lehet elismerni, hogy tényleg jól vezetek?" jellegű kérdések...
12/13 anonim válasza:
Ennél csak az a jobb, aki képtelen egy állandó sebességet tartani. Úgy kezdődik, hogy nem előzöd meg, mert megy 100-al, aztán egyszercsak minden ok nélkül 80 majd 70. Aztán megint gyorsít egy kicsit. Hihetetlen...
13/13 anonim válasza:
Most a válasz mire irányul? Hurrogjunk le minden nőt, mert a környezetetekben van pár béna nő (és férfi is) vagy ami tényleg a kérdés volt? Az adott hogy ha történik 100 baleset akkor az "természetes". De amikor a vétkes egy nő, akkor hetekig erről szól TV, rádió és minden. Ha én ismerek 40 pl. kínait aki tök béna pl. fizikából, akkor ha egy kicsit is intelligens vagyok, nem gondolom azt, hogy MINDEN kínai ugyanilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!