Kiderulhet, mit csinaljak?
Minek hívná fel az oktató a szüleidet? Ha elmúltál 18, akkor semmi oka, hogy ne veled beszélje meg a bármilyen vezetéssel kapcsolatos dolgot.
Egyébként kiderülhet, de nem így, hanem a régi közmondás szerint: hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát.. Nem értem mi köze van a vezetésnek az egyetemhez, van olyan fizikus ismerősöm, akinek sikerült az ELTE-n diplomát szerezni, viszont annyi a gyakorlati érzéke, hogy egyszerűen nem tudott forgalomban levizsgázni.
Az oktatónak fogalma nincsen róla, hogy te ki vagy és miből vizsgáztál egészen addig, amíg te magad el nem viszed neki a vizsgaigazolásaidat.
Mellesleg ha azt beszéltétek meg, hogy csak jövő nyáron fogsz vezetni akkor az az oktató már régen el is felejtett, azzal foglalkozik aki fizet neki, nem azzal, aki ígérget.
Privát véleményem, hogy elég szánalmas, hogy 18 évesen azt hazudod otthon, hogy átmentél egy vizsgán, mert félsz, hogy leszidnak... Ember, nőlj már fel!
de sötétek vagytok föleg te kérdező.....azta durva vagy.:)
minek neked jogsi pancser vagy , másik oktató szarik rá ki vagy mikor mész ....meg buktál csend amugy fura szuleid fenyegetnek mi közuk meg buktál meg egyetemhez ennek?
azért megfosztanának a diplomától, mert nem bírsz letenni egy nyomorult Kresz-vizsgát? innen küldöm gratulációmat a szüleidnek.
miért olyan fontos az őseidnek, h tudj vezetni? én diploma után csináltam a jogsit, de ezzel kapcsolatban sosem kellett hazudnom anyámnak.
és amúgy az oktató miért hívná fel az őseidet? ő az óvóbácsi, vagy mi a szösz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!